Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Δεν έχουμε δικαιολογία, έτσι όπως ξεκινήσαμε…»

Στο πολύ κακό ξεκίνημα των παικτών του στον αγώνα και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή. «Δεν έχουμε δικαιολογία, έτσι όπως ξεκινήσαμε το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Στο πολύ κακό ξεκίνημα των παικτών του στον αγώνα και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή.

«Δεν έχουμε δικαιολογία, έτσι όπως μπήκαμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Είχαμε πει ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς.. Σήμερα μας έλλειψε η αυτοσυγκέντρωση. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε γιατί υπάρχουν και οι ήττες και πρέπει να δούμε πέρα από αυτή την ήττα. Σίγουρα τα πράγματα για μας είναι πιο δύσκολα για τον τίτλο», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε τον έλεγχο στο κέντρο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε. Ανεβάσαμε παίκτες στην επίθεση. Κάναμε φάσεις για γκολ και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί», πρόσθεσε και κατέληξε για το τι φταίει στον φετινό Ολυμπιακό: «Τι πρέπει να αλλάξει δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για αυτό τώρα»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x