Stoiximan Super League

Στον Μπιτσαξή ο φάκελος!

Στα χέρια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, βρίσκεται ο νέος φάκελος με τα «ύποπτα» παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. "Ηλιθιότητες" το σχόλιο του προέδρου του Πανθρακικού, Θοδωρή Σαββάκη. από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα χέρια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, βρίσκεται ο νέος φάκελος με τα «ύποπτα» παιχνίδια των ελληνικών πρωταθλημάτων, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Πρόκειται για τον τρίτο στη σειρά φάκελο με στοιχεία τα οποία έχουν προκύψει από έρευνες της ΟΥΕΦΑ. Σε αυτόν περιέχονται έξι ύποπτα παιχνίδια ελληνικών πρωταθλημάτων, εκ των οποίων -σύμφωνα με πληροφορίες- το ένα είναι της Σούπερ Λίγκας.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού πρόκειται να προωθήσει τα έγγραφα στις αρμόδιες Αρχές και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κάτι που συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις.

Σαββάκης: «Ηλιθιότητες τα περί στημένου»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης, απάντησε στη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί και σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι που η ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει ως ύποπτο είναι το Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2, το οποίο διεξήχθη στις 10 Ιανουαρίου, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ακόμη κι ο πιο ηλίθιος αν κάτσει και δει το παιχνίδι, θα καταλάβει πως δεν ήταν στημένο», τόνισε ο κ.Σαββάκης. «Αυτό το αποδεικνύουν τα τρία δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε. Ακόμη και αν κάποιος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, θα καταλάβει ότι δεν ήταν στημένο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x