Stoiximan Super League

Παράσχος: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Το μόνο που κρατάει από τη νίκη του Πανιωνίου επί του Πανθρακικού με σκορ 1-0 ο Γιώργος Παράσχος είναι οι τρεις βαθμοί. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε για τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και τη συνέχεια της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Οι αναγκαστικές αλλαγές, η αποβολή του Σακελλαρίου και οι πολλές στημένες φάσεις έφεραν την ήττα, υποστήριξε από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης

Το μόνο που κρατάει από τη νίκη του Πανιωνίου επί του Πανθρακικού με σκορ 1-0 ο Γιώργος Παράσχος είναι οι τρεις βαθμοί. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε για τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και τη συνέχεια της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Οι αναγκαστικές αλλαγές, η αποβολή του Σακελλαρίου και οι πολλές στημένες φάσεις έφεραν την ήττα, υποστήριξε από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Παράσχος: «Το μόνο που κρατάμε από τον σημερινό αγώνα είναι οι τρεις βαθμοί, τίποτα περισσότερο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και εάν υπάρχει μια δικαιολογία και για τις δύο ομάδες αυτή είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος. Φοβόμασταν τον Πανθρακικό γιατί παίζει χωρίς άγχος και τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες. Τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα επόμενα παιχνίδια, όπου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο».

Δερμιτζάκης: «Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θα θέλαμε. Σε τρεις λόγους μπορώ να αποδώσω τη σημερινή ήττα. Πρώτον, οι αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε λόγω των τραυματισμών, δεύτερον, η αποβολή του Σακελλαρίου, που δεν μας άφησε να κρατήσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τρίτον, οι πολλές στημένες φάσεις κοντά στην περιοχή μας από όπου και προήλθε το γκολ που έκρινε τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x