Stoiximan Super League

Ιορδανίδης: «Να τον αφήσουν να χτίσει τον ΠΑΟ»

Υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού τάχθηκε ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Μιχάλης Ιορδανίδης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6. «Να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο να χτίσει την ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός», τόνισε.

Υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού τάχθηκε ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Μιχάλης Ιορδανίδης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6. «Να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο να χτίσει την ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός και τη γνωρίζει καλύτερα από όλους. Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε», τόνισε ο κ.Ιορδανίδης. «Βρήκαμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα άτυχα αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, επειδή πετύχαμε τον πρώτο στόχο της φετινής περιόδου. Έχει μείνει, όμως, το Κύπελλο απέναντι στον Άρη, αφού θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ. Αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο, θα είναι ό,τι καλύτερο για εμάς που αναλάβαμε στις 9 Δεκεμβρίου», δήλωσε αρχικά ο γυμναστής του Παναθηναϊκού και ανέφερε τις σημαντικότερες για εκείνον στιγμές:

«Δεν θα ξεχάσω το πρώτο μας παιχνίδι με τον Ηρακλή, επειδή ήταν η πρώτη μας “δοκιμασία”. Στην ήττα από τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απογοητεύτηκαν και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, βρήκαμε τη δύναμη για να ξεπεράσουμε τα άτυχα αποτελέσματα. Αναλάβαμε την ομάδα στο -1 και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την ψυχολογία των παικτών, όταν η ομάδα ήταν πίσω στη βαθμολογία: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας. Θεωρώ ότι με τις συζητήσεις που είχαμε, πιστεύαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί δικαίωση για εμάς».

Για το πώς χειρίστηκαν στον Παναθηναϊκό την υπόθεση Ευρώπη και τους αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης: «Σε όλα τα παιχνίδια στόχος μας ήταν η νίκη. Είχαμε κάποιες ατυχίες, επειδή δεν έπαιζε ο Κατσουράνης, ενώ την τελευταία ημέρα του πρώτου ματς έμεινε εκτός ο Τζόρβας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι σε κάθε αγώνα πάμε για να κερδίσουμε, όμως σε αυτά τα δύο παιχνίδι δεν μπορέσανε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και στόχος του είναι να κυνηγάει όλες τις διοργανώσεις».

Για την παραμονή του Νίκου Νιόπλια: «Έχει παίξει στον Παναθηναϊκό και ξέρει μαζί με τον Κριστόφ Βαζέχα τι εστί Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που λειτουργεί σε πρότυπα ευρωπαϊκού συλλόγου. Όλοι στο τεχνικό επιτελείο θέλουμε να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό»

Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, απάντησε: «Αυτά είναι θέματα των κ.κ. Πατέρα, Αντωνίου και Νιόπλια, οι οποίοι θα διαχειριστούν την “επόμενη μέρα” της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο να χτίσει την ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός και τη γνωρίζει καλύτερα από όλους».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x