Stoiximan Super League

Πατέρας: «Πρότασή μου να μείνει ο Νιόπλιας»!

Υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια τάχθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, όπως τόνισε στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με την ηγεσία του ΟΠΑΠ. «Εγώ, σαν πρόεδρος, θα εισηγηθώ την παραμονή του Νίκου Νιόπλια και ελπίζω η πρότασή μου να γίνει αποδεκτή», τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν διοικητικές αλλαγές.

Υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια τάχθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, όπως τόνισε ο ίδιος στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με την ηγεσία του ΟΠΑΠ, για το θέμα που έχει προκύψει με τη διακοπή της χορηγίας. «Εγώ, σαν πρόεδρος, θα εισηγηθώ την παραμονή του Νίκου Νιόπλια και ελπίζω η πρότασή μου να γίνει αποδεκτή», τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν διοικητικές αλλαγές.

Ο κ. Πατέρας αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον έναν από τους στόχους μας και ελπίζω σε λίγες μέρες να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε το νταμπλ».

Για το θέμα της απονομής του τροπαίου του πρωταθλήματος δήλωσε: «Είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε και θα αρέσει στον κόσμο, γιατί η κατάκτηση του τίτλου οφείλεται και σε αυτόν. Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα, έδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει, ενώ κάναμε και σημαντικές επενδύσεις. Ελπίζω να μας ακολουθήσουν και οι άλλοι».

Όσον αφορά την παραμονή του στην προεδρία, είπε: «Τίποτα δεν αποκλείεται για ενδεχόμενες διοικητικές εξελίξεις».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές τύπου Σισέ το καλοκαίρι, απάντησε: «Μετά τις 24 του μήνα, που θα συνεδριάσει το Δ.Σ., θα αποφασίσουμε για το μεταγραφικό σχεδιασμό».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x