Stoiximan Super League

Σισέ: «Θα μείνω 4 χρόνια και θέλω 4 πρωταθλήματα»

Αποφασισμένος να μη χάσει πρωτάθλημα όσο καιρό θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στο Novasports. «Θα είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και ελπίζω να πανηγυρίσω ισάριθμους τίτλους. Ελπίζω να μην το χάσουμε ποτέ. Ίσως κάποιοι πίστεψαν ότι ήρθα εδώ για να αποσυρθώ», τόνισε.

Αποφασισμένος να μη χάσει πρωτάθλημα όσο καιρό θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στο Novasports.

«Θα είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και ελπίζω να πανηγυρίσω ισάριθμους τίτλους. Ελπίζω να μην το χάσουμε ποτέ. Ίσως κάποιοι πίστεψαν ότι ήρθα εδώ για να αποσυρθώ. Αλλά είμαι μαχητής και ήρθα εδώ για να παίξω. Ο τύπος της Γαλλίας μου δίνει προσοχή και αυτό μου αρέσει. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, γιατί με έφερε εδώ. Είμαι στο επίκεντρο εξαιτίας των συμπαικτών μου και έχω πιθανότητες να κληθώ στο Μουντιάλ», τόνισε, ενώ για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, είπε: «Έχω ακούσει τις φήμες για τη Μπορντό και τη Στουτγάρδη. Πρόσφατα άκουσα και για τη Τότεναμ. Αλλά είναι μόνο φήμες και δεν μπορώ να ζω με φήμες».

Ο Γάλλος φορ ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στην κατάκτηση του τίτλου, μέχρι και τον Χενκ Τεν Κάτε. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τεν Κάτε και τους συνεργάτες του. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσοι δούλεψαν για την ομάδα. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να είμαστε απερίσπαστοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Αφιερώνω τον τίτλο σε όλους. Τον πρόεδρο Νίκο Πατέρα, την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου. Όλοι δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τον «αιώνιο» αντίπαλο, είπε: «Η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό είναι ότι ίσως συνήθισαν στον τίτλο και νόμισαν ότι θα το πάρουν έτσι. Εμείς είχαμε μεγαλύτερη πείνα. Χάσαμε δύο φορές από τον Ολυμπιακό, σίγουρα ο κόσμος στεναχωρήθηκε, αλλά πήραμε τον τίτλο. Την επόμενη φορά θα τα πάμε καλύτερα και θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Τέλος, για τον τελικό Κυπέλλου ανέφερε: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, πρέπει να το τελειώσουμε καλά. Μετά έχουμε τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το νταμπλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x