Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Όλα στην ώρα τους»

Απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το μέλλον της καριέρας του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με αφορμή τα σενάρια που τον φέρνουν να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. «Όταν είναι να ανακοινωθεί κάτι, θα ανακοινωθεί στην ώρα του», τόνισε ο διεθνής επιθετικός και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για την διακριτική τους αντιμετώπιση.

Απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το μέλλον της καριέρας του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με αφορμή τα σενάρια που τον φέρνουν να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. «Όταν είναι να ανακοινωθεί κάτι, θα ανακοινωθεί στην ώρα του», τόνισε ο διεθνής επιθετικός στον Ρ/Σ ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για την διακριτική τους αντιμετώπιση.

Ο Σαλπιγγίδης δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Είναι πρώτο πρωτάθλημα για μένα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί όποιος παίζει από μικρός ονειρεύεται την κατάκτηση μιας τέτοιας θέσης και εμπειρίας. Τα συναισθήματα απερίγραπτα, ουσιαστικά μια δικαίωση προσπαθειών και κοπών», τόνισε ο 29χρονος άσος, ο οποίος σχολίασε για το φετινό μυστικό της επιτυχίας:

«Δεν είχαμε τόσο κατώτερη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια όμως χάναμε βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες. Κάθε χρόνο ο ΠΑΟ διεκδικούσε το πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερνε. Φέτος κερδίσαμε τα ματς που έπρεπε, δεν μέναμε εύκολα πίσω στο σκορ αλλά και όταν γινόταν αυτό είχαμε το αντίδοτο και τις απαντήσεις. Μπορεί να χάσαμε βαθμούς σε ντέρμπυ αλλά είναι μίζερο να παίρνεις το πρωτάθλημα και να κοιτάς τα παιχνίδια που έχασες. Ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα και δικαίως πηρέ το πρωτάθλημα», κατέληξε.
Για την αλλαγή του Χενκ Τεν Κάτε με τον Νίκο Νιόπλια τόνισε: «Τα αποτελέσματα δίνουν την απάντηση. Βοήθησε κατά πολύ, ενώ ήμασταν πίσω πήραμε πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x