Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Την επόμενη Παρασκευή η εκλογή νέου προέδρου»

Την επιστολή παραίτησης του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτήν αναφέρει ότι το Δ.Σ. αναγνώρισε τις προσπάθειές του κ. Πατέρα στην πραγμάτωση των στόχων της ομάδας, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ προανήγγειλε Δ.Σ. την επόμενη Παρασκευή με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου.

Την επιστολή παραίτησης του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτήν αναφέρει ότι το Δ.Σ. αναγνώρισε τις προσπάθειές του κ. Πατέρα στην πραγμάτωση των στόχων της ομάδας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ προανήγγειλε Δ.Σ. την επόμενη Παρασκευή με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε συζήτηση επί των πορισμάτων της εκθέσεως της εταιρείας Delloite και του αγωνιστικού απολογισμού που παρουσίασε στο Δ.Σ. ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, κ. Κ. Αντωνίου.

Αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 15.000.000 Ευρώ με τιμή διάθεσης το ποσό των 5,4 Ευρώ ανά μετοχή και η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για το ίδιο θέμα για τις 18-6-2010.

Επιπλέον και εξ αιτίας της παραιτήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Ν. Πατέρα από το αξίωμά του, αποφασίσθηκε η σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για την Παρασκευή 28-5-2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Προέδρου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. αναγνώρισε τις προσπάθειές του κ. Ν. Πατέρα στην πραγμάτωση των στόχων της ομάδος και ευχαρίστησε αυτόν θερμά για την έως σήμερα προσφορά του και συμβολή του στην κατάκτηση του Double.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x