Stoiximan Super League

«Κάντε υπομονή. Θα δούμε...»

Να ηρεμήσει τα ‘’πνεύματα’’ προσπάθησε ο Νικόλας Πατέρας σε σύντομη συνομιλία που είχε με οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα για την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ. Νωρίτερα ο κ.Πατέρας είχε παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ κάνοντας λόγο για "πόλεμο επικοινωνιακής λάσπης" που δέχθηκε.

Να ηρεμήσει τα ‘’πνεύματα’’ προσπάθησε ο Νικόλας Πατέρας σε σύντομη συνομιλία που είχε με οπαδούς έξω από τα γραφεία του, αφήνοντας ανοικτό και το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα για την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Κάντε υπομονή. Δεν ξέρω τι θα γίνει», τόνισε ο κ.Πατέρας και συνέχισε: «Ο αντίπαλος μας είναι διαλυμένος. Κάντε υπομονή θα δούμε την Παρασκευή…»

Τα λόγια αυτά του Νικόλα Πατέρα δεν αποκλείουν ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα διαπιστωθεί την ερχόμενη Παρασκευή όταν και είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του ΔΣ για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ο Νικόλας Πατέρας υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που αντέδρασε και –όπως δήλωσε- παρακάλεσε τον κ.Πατέρα να αλλάξει γνώμη και να μείνει.

Τα μέλη του ΔΣ δεν έχουν κάνει δεκτή την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x