Stoiximan Super League

Αγριεμένος ο «Ζορό»!

Αποφασισμένος να ανανεώσει τις… ερωτικές σχέσεις που είχε μέχρι και την περσινή χρονιά με τα δίχτυα εμφανίζεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φορ επιβεβαίωσε ότι βλέπει με μεγάλη όρεξη τη φετινή σεζόν και σκοράροντας δύο φορές, εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του σημερινού διπλού στο Ζέεφελντ. Η λήξη της προπόνησης, πάντως, επεφύλασσε ένα απρόοπτο για τον «Ζορό», που αποχώρησε με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.

Αποφασισμένος να ανανεώσει τις… ερωτικές σχέσεις που είχε μέχρι και την περσινή χρονιά με τα δίχτυα εμφανίζεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός φορ επιβεβαίωσε ότι βλέπει με μεγάλη όρεξη τη φετινή σεζόν και σκοράροντας δύο φορές, εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του σημερινού διπλού στο Ζέεφελντ.

Η λήξη της προπόνησης, πάντως, επεφύλασσε ένα απρόοπτο για τον «Ζορό», που αποχώρησε με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα.

Ο Μπλάνκο αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς στο διπλό (Αραμπατζής, Δέλλας, Ματεντζίδης, Γεωργέας, Αργυρίου, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου, Μπερνς, Λεονάρντο, Παυλής), ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του και να δώσει -με τα δύο γκολ που πέτυχε- τη νίκη (2-1) επί των βασικών (Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Σκόκο, Εντερ, Λαγός, Λυμπερόπουλος), για τους οποίους σκόραρε ο Λαγός.

Απών από την απογευματινή προπόνηση ήταν ο Σεμπάστιαν Σάχα (που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον αγκώνα, μετά τις ασκήσεις που έκαναν οι τερματοφύλακες το πρωί) και ο Κλαούντιο Νταντόμο, που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη του Νίκου Πανταζή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x