Stoiximan Super League

Ελπίζει… στην Ιντεπεντιέντε

Η ΑΕΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τον Κάρλος Αραούχο, αλλά όπως όλα δείχνουν τα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης» θα λύσει η Ιντεπεντιέντε. Η ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και φαίνεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον 28χρονο μπακ. στη WEB TV την άφιξη του Ντιόπ. Ενδιαφέρον της Μπολόνια για Γκερέιρο.

Η ΑΕΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τον Κάρλος Αραούχο, αλλά όπως όλα δείχνουν τα χέρια των ανθρώπων της «Ένωσης» θα λύσει η Ιντεπεντιέντε. Η ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και φαίνεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον 28χρονο μπακ. Δείτε στη WEB TV την άφιξη του Ντιόπ. Ενδιαφέρον της Μπολόνια για Γκερέιρο.

Η «Ole» αποκαλύπτει πως η Ιντεπεντιέντε έχει καταθέσει πρόταση ύψους 650.000 ευρώ στην «Ένωση» για την απόκτηση του 28χρονου μπακ, αλλά όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος και στην Ιντεπεντιέντε ελπίζουν πως ο Αραούχο θα «πιέσει» και αυτός με τη σειρά του τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να γίνει τελικά η μεταγραφή.

Εκτός από τον Αραούχο, όμως, στην «Ένωση» θέλουν να δουν τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Όπως με τον Ρότζερ Γκερέιρο. Για τον 28χρονο μέσο φαίνεται να ενδιαφέρεται έντονα η Μπολόνια, αλλά προς το παρών δεν έχει γίνει κάποια κρούση στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x