Stoiximan Super League

Και Ανόβερο για Νέμεθ

Το Ανόβερο προστέθηκε στη λίστα των μνηστήρων για τον Κρίστιαν Νέμεθ. «Είναι καλός παίκτης, αρκετά γρήγορος, αλλά πρόσφατα δεν είχε πολλές εμφανίσεις και δεν γνωρίζω αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κόστος της απόκτησής του. Στο μεταξύ, έχουμε πέντε επιθετικούς στο ρόστερ μας και δεν έχουμε προτάσεις για την πώλησή τους» , δήλωσε στην «Bild» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Γιοργκ Σμάντκε

Το Ανόβερο προστέθηκε στη λίστα των μνηστήρων για τον Κρίστιαν Νέμεθ. «Είναι καλός παίκτης, αρκετά γρήγορος, αλλά πρόσφατα δεν είχε πολλές εμφανίσεις και δεν γνωρίζω αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κόστος της απόκτησής του. Στο μεταξύ, έχουμε πέντε επιθετικούς στο ρόστερ μας και δεν έχουμε προτάσεις για την πώλησή τους» , δήλωσε στην «Bild» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Γιοργκ Σμάντκε, αν και ο προπονητής της ομάδας, Μίρκο Σλόμκα, ερωτηθείς για τον Ούγγρο φορ απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα».

Στη γερμανική εφημερίδα μίλησε και ο μάνατζερ του 21χρονου άσου, που ανήκει στη Λίβερπουλ: «Υπάρχουν πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και τη Γερμανία. Αναζητούμε μία ομάδα που ο Κρίστιαν θα αγωνίζεται», ανέφερε ο Τίμπορ Πάτακι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x