Stoiximan Super League

Καραγκούνης: «Νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο () φιλικό επί της Ίντερ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο (3-2) φιλικό επί της Ίντερ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν.

«Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ίντερ παίξαμε σωστά και πειθαρχημένα και πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και τώρα τελείωσε», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάρει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Κληθείς να σχολιάσει αν οι «πράσινοι» τη νέα σεζόν θα είναι καλύτεροι, τόνισε: «Για αυτό δουλεύουμε. Για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Προετοιμαζόμαστε καλά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x