Stoiximan Super League

«Επιθετικά για νταμπλ»!

Επιθετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη () του «τριφυλλιού» επί της Ίντερ στο Τορόντο. «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βάζουμε πολλά γκολ», τόνισε ο 45χρονος προπονητής. «Στο ελληνικό χώρο αποδείξαμε και πέρσι ότι ήμαστε οι καλύτεροι. Παράλληλα, είμαστε ικανοί και στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Επιθετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη (3-2) του «τριφυλλιού» επί της Ίντερ στο Τορόντο. «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βάζουμε πολλά γκολ», τόνισε ο 45χρονος προπονητής. «Στο ελληνικό χώρο αποδείξαμε και πέρσι ότι ήμαστε οι καλύτεροι. Παράλληλα, είμαστε ικανοί και στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Νιόπλια

Πως είδατε τον Παναθηναϊκό, σας βοήθησαν αυτά που είδατε να πάρετε κάποιες ιδέες για τα μελλοντικά σας σχέδια και πως αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την επόμενη περίοδο.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο ελληνικό χώρο αποδείξαμε και πέρσι ότι ήμαστε οι καλύτεροι. Παράλληλα, είμαστε ικανοί και στην Ευρώπη. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που και αυτός έκανε όπως και ο Παναθηναϊκός το νταμπλ στη χώρα του».

Ο Σισέ δείχνει να έχει ξεπεράσει την κακή εμπειρία του Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας.

«Είναι λογικό αυτό γιατί πάντα στη ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ποτέ δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω μας είτε έχουμε καλές είτε κακές στιγμές. Βλέπουμε ότι το παιδί ήρθε με όρεξη όπως τελείωσε άλλωστε και την σεζόν».

Πόσο πιστεύετε ότι βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι μία νίκη επί της Ίντερ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι;

«Αυτό είναι καλό γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Είδαμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή οι ομάδες δεν είναι τόσο έτοιμες, αλλά πάντα η νίκη είναι νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ίντερ πριν από τρεις μέρες επικράτησε επί της Μάντσεστερ Σίτι με τους ίδιους παίκτες κόντρα σε μια ομάδα που έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα».

Πόσο σημαντικό είναι να είναι υψηλό το επίπεδο του Ελληνικού Πρωταθλήματος και τι κάνει ο Παναθηναϊκός για να φέρνει μεγάλους παίκτες και να δουλεύει με παίκτες από τις ακαδημίες του;

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε επιτυχίες και στην ανδρική ομάδα αλλά και στις ακαδημίες. Σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές επιτυχίες. Πήραμε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συμμετείχαμε σε ένα ακόμα, πήγαμε στο Μουντιάλ, ενώ και σε επίπεδο συλλόγων υπάρχουν 2-3 ομάδες που είναι ικανές τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσα και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα ο νέος προπονητής στην Εθνική ομάδα είδαμε ότι πήρε καινούργιους παίκτες και ελπίζουμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι, ήταν κάτι το οποίο είχατε ζητήσει;

«Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βάζουμε πολλά γκολ, να έχουμε καλή επίθεση. Αυτό βοηθά τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πέρσι κάναμε το ίδιο πράγμα, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να πετύχουν πολλά στον επιθετικό τομέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x