Stoiximan Super League

Σουάσο: «Θα με ενδιέφερε να παίξω στον ΠΑΟ»!

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σουάσο, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Θα με ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που να διεκδικεί τίτλους και να παίζει στην Ευρώπη», δήλωσε ο επιθετικός της Ίντερ. Την ίδια ώρα, «πράσινοι» διερευνούν και τις περιπτώσεις ορισμένων παικτών που να παίζουν στη μεσαία γραμμή.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σουάσο, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δημοσιεύματα στην Ονδούρα - πατρίδα του επιθετικού της Ίντερ - υποστήριζαν ότι το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος παίκτης δύσκολα θα παραμείνει στους «νερατζούρι», αφού ο Ράφα Μπενίτεθ έχει επιλογές στην επίθεση. Από την πλευρά του, ο Σουάσο δήλωσε στην ιστοσελίδα «diez.hn»: «Οι πιθανότητες να φύγω από την Ίντερ υπάρχουν. Σ' αυτή την περίοδο έρχονται πολλές προτάσεις, έχουν φτάσει στ' αυτιά μου διάφορα, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο».

Η «SportDay» βρήκε τον διεθνή άσο και εκείνος τόνισε: «Βρίσκομαι με την ομάδα μου την Ίντερ στον Καναδά και δεν με έχει ενημερώσει ο μάνατζέρ μου για κάτι. Αν συνέβαινε κάτι ουσιαστικό, θα μου το έλεγε. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Ίντερ. Αύριο δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αν, πάντως, υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, θα με ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που να διεκδικεί τίτλους και να παίζει στην Ευρώπη. Είναι τιμή μου να με θέλει ένας μεγάλος ελληνικός σύλλογος».

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση του Σουάσο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, αφού στην Ίντερ αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν θέλει να μείνει ελεύθερος αν δεν εξασφαλίσει ένα παραπλήσιο ποσό. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να πλησιάσουν αυτά τα χρήματα και, όπως γράφει η «SportDay», έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο παίκτες που είναι σε προσιτές τιμές. Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό διερευνούν και τις περιπτώσεις ορισμένων παικτών που να παίζουν στη μεσαία γραμμή, όμως πρώτα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x