Stoiximan Super League

«Ξυλοφόρτωσε την Ίντερ»!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται ο διεθνής Τύπος στη νίκη () του Παναθηναϊκού επί της Ίντερ στο Τορόντο. Τα γαλλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, και οι Ιταλοί τονίζουν ότι το «τριφύλλι» ξυλοφόρτωσε την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται ο διεθνής Τύπος στη νίκη (3-2) του Παναθηναϊκού επί της Ίντερ στο Τορόντο. Τα γαλλικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, και οι Ιταλοί τονίζουν ότι το «τριφύλλι» ξυλοφόρτωσε την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ!

Tuttosport: Στέκεται περισσότερο στην εμφάνιση της Ίντερ. Περιέγραψε τις φάσεις των γκολ και έβαλε τις δηλώσεις του Μπενίτεθ, έχοντας ως τίτλο «Καλή εμπειρία».

Gazzetta dello sport: «Ξυλοδαρμός της Ίντερ από τον Παναθηναϊκό. Επικίνδυνη τριπλέτα οι Γκοβού-Νίνης-Λέτο (για την ανάλυση του αγώνα). Εκείνο που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν η φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι μια γρήγορη και ανταγωνιστική ομάδα. Όσον αφορά τον Σισέ, βρίσκεται ήδη σε φόρμα πρωταθλήματος».

France Football: Αναφέρεται, κυρίως, στον Τζιμπρίλ Σισέ που πέτυχε δύο γκολ και έγραψε: «Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ με 3-2».

usatoday.com: «Ο Σισέ σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε τον Παναθηναικό απέναντι στην Ίντερ». Επίσης, έκανε αναφορά στην πολύ καλή εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο και χαρακτήρισε «δύσκολο» το γκολ που πέτυχε.

estadao.com.br: Αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος Κουτίνιο, όμως οι συμπατριώτες του έπλεξαν το εγκώμιο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x