Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Λα Κορούνια 0-0 (Τελικό)

Σε μια μέρα που κυριάρχησε στο μεταγραφικό «παζάρι» -αποκτώντας τον Νέμεθ, κλείνοντας τον Φουστέ και ανακοινώνοντας τον Σουμπίνιο- ο Ολυμπιακός δεν… έπαιξε ανάλογα «καλή μπάλα» και στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν μουδιασμένοι απέναντι στη Λα Κορούνια, έμειναν στο… άνοστο 0-0 με τους Ισπανούς και δεν έδωσαν συνέχεια στη μεγάλη εμφάνιση με τη Ρόμα.

Σε μια μέρα που κυριάρχησε στο μεταγραφικό «παζάρι» -αποκτώντας τον Νέμεθ, κλείνοντας τον Φουστέ και ανακοινώνοντας τον Σουμπίνιο- ο Ολυμπιακός δεν… έπαιξε ανάλογα «καλή μπάλα» και στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν μουδιασμένοι απέναντι στη Λα Κορούνια, έμειναν στο… άνοστο 0-0 με τους Ισπανούς και δεν έδωσαν συνέχεια στη μεγάλη εμφάνιση με τη Ρόμα.


90' Λήξη του φιλικού.

86' "Πού είναι ο Νέμεθ", αναρωτιούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες...

85' Ο Ριέρα δοκίμασε το πόδι του, δυνατό το σουτ, σε ετοιμότητα όμως ο Μανού.

79' Φοβερό σουτ του Κατσικογιάννη έξω από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μανού.

61' Τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Στον αγωνιστικό χώρο: Ριέρα, Τοροσίδης και Χολέμπας. Στον πάγκο: Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος και Μπράβο.

48' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Όσκαρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντιόγο, με κεφαλιά, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

46' Έξι αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Στον αγωνιστικό χώρο: Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Όσκαρ, Ζαϊρί, Κατσικογιάννης και Μοντέστο. Στον πάγκο: Σοΐλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Αβ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ και Μήτρογλου.

46' Πρώτο σφύργμα στο δεύτερο ημίχρονο.

* Ο Βαλβέρδε αιφνιδίασε πολύ κόσμο με την ενδεκάδα που επέλεξε. Παρότι αναμενόταν να χρησιμοποιήσει από την αρχή όλα τα αστέρια του Ολυμπιακού, τελικά επέλεξε να αφήσει στον πάγκο παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα, ενώ για τα γκολπόστ προτίμησε τον Πάρντο.

Αρκετές ευκαιρίες δημιούργησε ο Ολυμπιακός, παρουσιάζοντας όμως πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Ο Αβ. Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, δεν μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα ο Μανού, ούτε όμως και ο Μήτρογλου να την σπρώξει στα δίχτυα.

43' Από την επικίνδυνη προβολή του Λόπο, ο Σοΐλέδης χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση, στα όρια της περιοχής.

39' Ο "Φέτφα" ελίχθηκε επικίνδυνα από τα δεξιά, εισέβαλλε στην περιοχή αποφεύγοντας δύο αντιπάλους, αλλά η προσπάθειά του (ένα αδύναμο σουτ) σταμάτησε πάνω στον Μανού.

33' "Ψάχνει" επίμονα το γκολ ο Φετφατζίδης, ο οποίος βρίσκεται μέσα στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες του Ολυμπιακού. Στην τελευταία, σούταρε με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, με τον Μανού να μην συναντά καμία δυσκολία στο μπλοκάρισμα της μπάλας.

25' Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι έτοιμος να συνεχίσει. Με δεμένο πλέον το χέρι ο Βραζιλιάνος μέσος.

23' Στο έδαφος ο Ντουντού, πιάνει το αριστερό του χέρι σφαδάζοντας από τον πόνο.

20' Ο Φετφατζίδης απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο νεαρός μέσος να πλάσαρε πάνω από την εστία από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

18' Συνεχείς οι συστάσεις του Βαλβέρδε προς τους παίκτες του για πίεση σε όλα τα τετραγωνικά του γηπέδου.

12' Δεύτερη μεγάλη φάση με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό. Ο Γ. Παπαδόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά για τον Μήτρογλου, στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Έλληνα επιθετικού ο Μανού, ενώ άουτ κατέληξε το γυριστό σουτ του Μήτρογλου στην επαναφορά.

6' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου έστρωσε την μπάλα στον Ρόμενταλ, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο αστοχώντας στο πλασέ που έκανε.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα οι Ισπανοί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Μπράβο, Φετφατζίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ρόμενταλ, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος

Ντεπορτίβο (Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα): Μανού, Ρούμπεν, Λόπο, Ρίκι, Σαούλ, Λαουρε, Αντόνιο Τομάς, Γουαρδάδο, Κολότο, Ντομίνγκεζ, Σεοάνε

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Χρήστος Σωτηρόπουλος
4ος: Μιχάλης Τσινάρης

20:52 Η ιαχή "Ερνέστο Βαλβέρδε" «δονεί» το γήπεδο.

20:40 Όλο και περισσότερος είναι ο κόσμος που παίρνει θέση στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο είναι δύσκολο να επιτευχθεί το νούμερο του αγώνα με την Ρόμα, δηλαδή να κοπούν 20.000 εισιτήρια.

20:26 Αποθέωση και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι οποίοι έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

20:24 «Ζεστό» χειροκρότημα για τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος βγήκε για ζέσταμα.

20:21 Αποδοκιμάζονται οι παίκτες της ισπανικής ομάδας που εισέρχονται στο χορτάρι για το καθιερωμένο ζέσταμα πριν από την έναρξη του φιλικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x