Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Υπολογίζω τον Ντιόγκο»!

Την άγνοιά σχετικά με το μέλλον του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Ισπανός τεχνικός ερωτηθείς για το μέλλον του Βραζιλιάνου δήλωσε πως δεν ξέρει τίποτα, τόνισε, όμως, πως από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος ανήκει στους «ερυθρόλευκους», τον υπολογίζει κανονικά. Όσον αφορά το φιλικό και τα όσα είδε από την ομάδα του, είπε πως αυτή χρειάζεται βελτίωση.

Την άγνοιά σχετικά με το μέλλον του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Ισπανός τεχνικός ερωτηθείς για το μέλλον του Βραζιλιάνου δήλωσε πως δεν ξέρει τίποτα, τόνισε, όμως, πως από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος ανήκει στους «ερυθρόλευκους», τον υπολογίζει κανονικά! Όσον αφορά το φιλικό και τα όσα είδε από την ομάδα του, είπε πως αυτή χρειάζεται βελτίωση.

Για τις μεταγραφές των Φουστέ και Νέμεθ, δήλωσε: «Δεν έχω κανένα νέο για τις μεταγραφές. Δεν γνωρίζω», ενώ, σχετικά με το μέλλον του Ντιόγκο, τόνισε: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να πω τίποτα» και αργότερα τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Ακούγονται πάρα πολλά, αλλά αυτά συμβαίνουν σε μία ομάδα. Ο παίκτης ανήκει στην ομάδα, άρα τον υπολογίζω».

Όσον αφορά το φιλικό με τη Λα Κορούνια, σημείωσε: «Ήταν πολύ αργός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν μου άρεσε. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε το παιχνίδι της Λα Κορούνια, το οποίο ήταν αργό. Έτσι παρασυρθήκαμε και παίξαμε και εμείς αργά. Έχουμε ακόμα χρόνο να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πρέπει να το κάνουμε για να δημιουργήσουμε και πάλι την ομάδα που έκανε το νταμπλ», είπε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x