Stoiximan Super League

Αλλάζει το κέντρο

Μία ή δύο αλλαγές προτίθεται ο Νίκος Νιόπλιας να κάνει στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, στον αυριανό αγώνα στην έδρα της Καβάλας. Ο Κοζανίτης τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λουίς Γκαρσία. «Πρέπει το Σάββατο να νικήσουμε την Καβάλα και να σβήσουμε την κακή εικόνα», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός στους παίκτες.

Μία ή δύο αλλαγές προτίθεται ο Νίκος Νιόπλιας να κάνει στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, στον αυριανό αγώνα στην έδρα της Καβάλας. Ο Κοζανίτης τεχνικός σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λουίς Γκαρσία.

Ο Καραγκούνης θα είναι ο ένας που θα μπει στο αρχικό σχήμα και ο Ισπανός ή ο Νίνης ο άλλος με πιθανότερο τον πρώτο. Οι υπόλοιποι εννέα αναμένεται να είναι οι Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Γκοβού, Σισέ.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα χθες, οι Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Πετρόπουλος έκανε θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Φουρλάνος, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Φούσου

«Αυτοσκοπός η νίκη στην Καβάλα»

Εν τω μεταξύ, ο 45χρονος παίκτης μίλησε χθες στους παίκτες για την ήττα από την Μπαρτσελόνα. «Δεχθήκαμε μία βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι η εικόνα μας δεν ήταν καλή και κάναμε πολλά λάθη. Θα σας τα πω αναλυτικά αύριο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει το Σάββατο να νικήσουμε την Καβάλα και να σβήσουμε την κακή εικόνα. Εχω δει dvd με φετινούς αγώνες της Καβάλας και θα τα πούμε αναλυτικά».

Στη συνέχεια, ο Νιόπλιας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: «Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα σε κάθε ματς, αυτό που μετράει είναι στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς θέλουμε στις 7 Δεκεμβρίου να έχουμε προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μάιο να είμαστε πρωταθλητές. Μόνο τότε θα είμαστε πετυχημένοι».

Όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχει απλώς σκέψη για αντικατάσταση του Κέζου με τον Εμπεν. Εξάλλου ο Ολλανδός δεν είναι στην Ελλάδα, όπως ακούστηκε. Στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι δεν υπάρχει απόφαση αλλαγής του Κέζου. Το ματς με την Καβάλα θα παίξει ρόλο στην τελική απόφαση, τη Δευτέρα, με τον Εμπεν να είναι φαβορί.

Με 3.500 οπαδούς του στην εξέδρα θα παίξει ο Παναθηναϊκός αύριο στην Καβάλα. Η ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων και τους εφιστά την προσοχή ώστε να μη συμβεί το παραμικρό και η συμπεριφορά τους να είναι ανάλογη με αυτή της Βαρκελώνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x