Stoiximan Super League

Οκούκα: «Αν έμπαινε του Ονουάτσι…»

Περισσότερο ως χαμένη ευκαιρία, παρά ως καλό αποτέλεσμα αντιμετώπισε αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-2) ο Ντράγκαν Οκούκα. Ο τεχνικός της Καβάλας στάθηκε κυρίως στη χαμένη ευκαιρία του Ονουάτσι (όταν η ομάδα του προηγούνταν στο σκορ) και εξέφρασε την άποψη πως εκείνη καθόρισε κυρίως την έκβαση του αγώνα.

Περισσότερο ως χαμένη ευκαιρία, παρά ως καλό αποτέλεσμα αντιμετώπισε αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-2) ο Ντράγκαν Οκούκα.

Ο τεχνικός της Καβάλας στάθηκε κυρίως στη χαμένη ευκαιρία του Ονουάτσι (όταν η ομάδα του προηγούνταν στο σκορ) και εξέφρασε την άποψη πως εκείνη καθόρισε κυρίως την έκβαση του αγώνα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Οκούκα και εξήγησε:

«Παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ όταν ήμασταν μπροστά με 2-1. Η ευκαιρία του Ονουάτσι ήταν καθοριστικό σημείο, όμως αυτά συμβαίνουν».

Αφού υπενθύμισε, δε, ότι «έχουμε παίκτες που είναι μόνο 3 εβδομάδες μαζί μας και όχι στο 100% των δυνατοτήτων τους», εμφανίστηκε βέβαιος πως «όταν θα είναι έτοιμοι και εκείνοι, θα μπορούμε να κερδίσουμε αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x