Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012. Ο Φερνάντο Σάντος φέρεται να συμπεριέλαβε στη λίστα των «λεγεωνάριων» το όνομα του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Φάνη Γκέκα στο ρόστερ της «γαλανόλευκης».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε δηλώσει πρόσφατα πως ο 30χρονος επιθετικός ανήκει στο ευρύτερο γκρουπ παικτών που έχει στο μυαλό του και αυτό επιβεβαιώθηκε έπειτα από λίγες ημέρες (χθες), όταν τον συμπεριέλαβε στη λίστα της προεπιλογής των λεγεωνάριων. Πάντως, το θέμα θα ξεκαθαρίσει τη μέρα που ο Πορτογάλος προπονητής θα ανακοινώσει το τελικό ρόστερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάντος άλλαξε γνώμη και πλέον δεν θα ανακοινώνει καμία προεπιλογή και θα γνωστοποιεί κατευθείαν μαζεμένους όλους τους παίκτες του τελικού ρόστερ (και εγχώριους και ξενιτεμένους). Ο λόγος είναι πως δεν του άρεσε η φιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τις κλήσεις με το σύστημα δημοσιοποίησης που ακολούθησε στα προηγούμενα ματς, γι' αυτό και αποφάσισε να το αλλάξει αμέσως, προτιμώντας τη μέθοδο της ανακοίνωσης «μια και καλή».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






