Stoiximan Super League

Ανοικτή προπόνηση την Τρίτη

Ενδεικτικό του καλού κλίματος που υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό είναι και η απόφαση να πραγματοποιηθεί την Τρίτη η προπόνηση της ομάδας υπό το βλέμμα των δημοσιογράφων. Διαβάστε τι δήλωσε ο στην Ισπανική, “AS” για το τέλος της καριέρας του.

Η νίκη (3-0) επί του Αστέρα Τρίπολης ήρθε να κάνει ακόμη καλύτερο το κλίμα στον Ολυμπιακό. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι η απόφαση της διοίκησης να δώσει την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της Τρίτης στο Ρέντη.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από την στιγμή που στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» επανήλθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και τουλάχιστον φαίνεται ότι η πρόθεση της διοίκησης είναι αυτό να συμβαίνει σε σταθερή βάση κάθε εβδομάδα.

Αμέσως μετά την προπόνηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό. Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου θα αρχίσει αύριο, Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x