Stoiximan Super League

Με αλλαγές στην Κρήτη

Με στόχο τη νίκη, ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή, κατεβαίνει στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν το τρίποντο, το οποίο θα τους επιτρέψει να δουλέψουν με ηρεμία κατά τη διάρκεια της διακοπής και ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Με στόχο τη νίκη, ώστε να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή, κατεβαίνει στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν το τρίποντο, το οποίο θα τους επιτρέψει να δουλέψουν με ηρεμία κατά τη διάρκεια της διακοπής που ακολουθεί και ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League.

Ο Έλληνας προπονητής σκοπεύει να επαναφέρει τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σαριέγκι, ενώ αριστερά θα πάει ο Σπυρόπουλος, ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του. Στα χαφ αναμένεται να επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετά τον αγώνα κόντρα στους Δανούς όπου χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες), μαζί με τους Μαρίνο και Καραγκούνη ή Κατσουράνη, οι οποίοι διεκδικούν την τρίτη θέση στη μεσαία γραμμή. Την επιθετική τριπλέτα θα απαρτίσουν οι Λέτο και Γκαρσία, με τον Σισέ μοναδικό προωθημένο.

Από την αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη αποκλείστηκαν ο τιμωρημένος Νίνης, αλλά και οι τραυματίες Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Γκοβού και Καντέ.

Στην προπόνηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους επιθετικούς να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικό έκαναν οι Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Γκοβού και Καντέ.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Τζόρβας, Φερνάντεζ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Δημούτσος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σισέ.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x