Stoiximan Super League

Και με τη «βούλα» αναβολή

Εκ νέου θα οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που είχε μετατραπεί σε βούρκο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Βάσει του ΚΑΠ, οι δύο ομάδες θα έπρεπε να βρεθούν ξανά στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» σήμερρα για να γίνει μία νέα… απόπειρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Εκ νέου θα οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που είχε μετατραπεί σε βούρκο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Βάσει του ΚΑΠ, οι δύο ομάδες θα έπρεπε να βρεθούν ξανά στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» σήμερρα για να γίνει μία νέα… απόπειρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αποφάσισαν πως θα υπερισχύσει μία άλλη διάταξη, που αναφέρει πως μία ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει δύο παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, τη στιγμή που το Σάββατο έχει οριστεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν υπάρξει άλλη αναβολή σε σημερινό ματς του Κυπέλλου (Πανθρακικός-ΑΕΚ ή Βέροια-Κέρκυρα), τότε θα οριστεί και σε αυτό άλλη ημερομηνία για τους ίδιους λόγους.

Η ανακοίνωση

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε εφαρμογή του άρθρου 49 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου αποφαίνεται ότι εάν για οποιονδήποτε λόγο αναβάλλεται η τέλεση ή η συνέχιση αγώνα για την επόμενη μέρα από αυτή που αρχικά είχε οριστεί (παρένθεση ΚΑΠ άρθα 21 παρ. 1α και 40 παρ. 3) εφόσον ο επανορισμός συγκρούεται με τη διάταξη του άρθρου 22 παρ. 3α, περί μη διεξαγωγής δύο αγώνων εντός 48 ωρών, αποστερώντας το δικαίωμα αυτό από οποιανδήποτε εκ των δύο ομάδων, τότε ο επανορισμός του αγώνα αναβάλλεται επ’ αόριστον. Ως εκ τούτου ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011 μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός της 27-10-2010, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος που διεξάγεται σήμερα 28-10-2010 και εμπίπτει στις διατάξεις της ως άνω ερμηνείας, αναβάλλονται επ’ αόριστον και εντέλλεται η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ για τον επανορισμό τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x