Stoiximan Super League

Παίζει, δεν παίζει…

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Βαλβέρδε να ανησυχεί για την συμμετοχή του Πάντελιτς, αλλά και την κατάσταση του Μοϊσές. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού τέθηκε ο Φουστέρ. Ποια τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανησυχεί για την συμμετοχή του Μάρκο Πάντελιτς, αλλά και την κατάσταση του Μοϊσές.

Ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων», αλλά και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, καθώς πιστεύεται πως θα προτιμηθεί κάποιος πιο έτοιμος για την αποστολή.

Από εκεί και πέρα, έτοιμος είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, αφού την Πέμπτη ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέβασε ρυθμούς χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και θα βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Ο Μοϊσές έχει πλέον αρκετές προπονήσεις στα πόδια του, αλλά ο Βάσκος προπονητής θα ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο έστω και για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο. Όμως η δυνατή βροχή, δεν βοήθησε στην επάνοδο του δυναμικού μέσου στην δράση, μια και το ματς αναβλήθηκε.

Ο Βαλβέρδε δεν συνηθίζει να κάνει πρόβα ενδεκάδας. Δύσκολα όμως θα διαφοροποιηθεί (τουλάχιστον δραματικά) σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε, κόντρα στον Άρη (1-0).

Ο Πάρντο θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, εκτός κι να προτιμηθεί ο Νικοπολίδης λόγω εμπειρίας. Στην άμυνα θα ξεκινήσει η γνωστή τετράδα (Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης), ενώ ίδιο θα μείνει το δίδυμο στον άξονα (Ντουντού - Ιμπαγάσα). Λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Φουστέρ, στις «πτέρυγες» οι Ριέρα και Φετφατζίδης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ντέρμπι θα γίνει γνωστή μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης (19:00) της ομάδας στου Ρέντη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x