Stoiximan Super League

Οι μεταγραφικοί στόχοι του «τριφυλλιού»

Κινητικότητα εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα τα μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον για τον επιθετικό Στέφανο Οκάκα της Ρόμα αποκαλύπτει η «SportDay», ενώ φουντώνουν οι φήμες που θέλουν επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στην Παιανία. Το σκέφτονται οι «πράσινοι», αλλά για το καλοκαίρι, αφού προτεραιότητα τον Ιανουάριο έχει η απόκτηση αριστεροπόδαρου χαφ.

Κινητικότητα εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα τα μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον για τον επιθετικό Στέφανο Οκάκα της Ρόμα, αποκαλύπτει η «SportDay», ενώ φουντώνουν οι φήμες που θέλουν επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος στην Παιανία. Το σκέφτονται οι «πράσινοι», αλλά για το καλοκαίρι, αφού προτεραιότητα τον Ιανουάριο έχει η απόκτηση αριστεροπόδαρου χαφ.

Στο προσκήνιο ο Οκάκα

Αντωνίου και Φρέιτας θέλουν να ετοιμάσουν μια λίστα με τους παίκτες το προφίλ των οποίων ταιριάζει στο σχεδιασμό της ομάδας. Στόχος είναι, όταν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, το «τριφύλλι» να κινηθεί άμεσα για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν. Ενδιαφέρον φαίνεται να εκδηλώνεται για τον Στέφανο Οκάκα. Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρόμα, όμως στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φούλαμ στην Premier League.

Είναι Νιγηριανής καταγωγής, όμως έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της γειτονικής χώρας.

Παρακολουθεί Μάτος

Σε ότι αφορά τον Μαρσέλο Μάτος, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την πορεία του ποδοσφαιριστή στην Μποταφόγκο, με την οποία κάνει πολύ καλή χρονιά. Οι «πράσινοι» δεν αρνούνται ότι βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό να συμβεί τον προσεχή Ιανουάριο. Το θέμα θα εξεταστεί το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται οι όποιες εξελίξεις να συνδεθούν με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Κι ένας ακόμη

Πάντως, προτεραιότητα για το «τριφύλλι» φαίνεται να είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου μέσου. Ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λέτο, που που να παίζει αποκλειστικά στη γραμμή, αλλά έναν ποδοσφαιριστή που να είναι σε θέση να καλύψει θέση στον άξονα και να βοηθά τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά την ομάδα. Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x