Stoiximan Super League

Έτοιμο το πλάνο!

Το πλάνο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις δύο ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν καταστρώσει οι αρμόδιοι παράγοντες του «τριφυλλιού», όπως γράφει η «SportDay». Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει συζητήσεις του Νικόλα Πατέρα με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια. Εκείνο που προκύπτει είναι πως η ομάδα πρέπει να γίνει πιο νέα και πιο γρήγορη. .

Το πλάνο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις δύο ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν καταστρώσει οι αρμόδιοι παράγοντες του «τριφυλλιού», όπως γράφει η «SportDay». Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει συζητήσεις του Νικόλα Πατέρα με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια. Εκείνο που προκύπτει είναι πως η ομάδα πρέπει να γίνει πιο νέα και πιο γρήγορη ενόψει της νέας σεζόν.

Δηλαδή, όσοι θα έρθουν πρέπει να έχουν στα προσόντα τους ταχύτητα και δίψα για διάκριση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πλάνο δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμα και αν η ομάδα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου μέσου και ενός επιθετικού που θα έρθουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας (ένας από αυτούς ίσως να είναι και ο Σεϊταρίδης), όμως θα υπάρξουν και αντίστοιχες προσθήκες. Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να αξιοποιήσουν τα παιδιά που υπάρχουν στις ακαδημίες και να ανεβάσουν και άλλους παίκτες από την «Golden Team» μετά τον Χάρη Μαυρία (σ.σ.: καλά λόγια έχουν ακουστεί για τον μέσο Φουρλάνος, τον αμυντικό Τριανταφυλλόπουλο και τον τερματοφύλακα Καπίνο).

Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Πράνιτς, το «τριφύλλι» βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, η γερμανική ομάδα δεν συζητάει την παραχώρηση του αριστεροπόδαρου μέσου τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, θεωρείται βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα επανέλθουν το καλοκαίρι, εφόσον οι Βαυαροί δεν τον υπολογίζουν και δεν τον χρησιμοποιούν.

Παράλληλα, δεν έχει ληφθεί απόφαση για επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος, αλλά - όπως έχει γνωστό - είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2011, ειδικά στην περίπτωση αποχώρησης του Ζιλμπέρτο. Τέλος, ο μάνατζερ του Ντάνι Φερνάντες θα επικοινωνήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας με τον Κάρλος Φρέιτας για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου τερματοφύλακα και την επιστροφή του στην Μπόχουμ (η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού).

«Η νίκη είναι μονόδρομος»

Την προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του «τριφυλλιού». «Πρέπει να νικήσουμε και τον Ατρόμητο για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος, η νίκη είναι μονόδρομος σ' αυτό το ματς», ήταν το μήνυμα του Κοζανίτη τεχνικού.

Ο 45χρονος προπονητής ετοιμάζει ένα επιθετικό σχήμα με ταυτόχρονη παρουσία στην ενδεκάδα των Χριστοδουλόπουλου, Γκοβού, Σισέ. Σημαντικές πιθανότητες να αρχίσει το παιχνίδι έχει και ο Λουίς Γκαρσία. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Κατσουράνη δίπλα στον Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, οι Σιμάο, Πλεσί, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης διεκδικούν δύο θέσεις στα χαφ. Η πιο πιθανή τακτική είναι 4-2-3-1, χωρίς να αποκλείεται και ο... αιφνιδιασμός με το 4-4-2 και τον Γκοβού κοντά στον Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x