Stoiximan Super League

Το κρίσιμο τηλεφώνημα

o Νάτσο Σκόκο υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Με τον τρόπο αυτό, μπήκε αίσιο τέλος σε ένα σίριαλ το οποίο, δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, και μπορεί να μην είχε ευτυχή κατάληξη, εάν δεν είναι προηγηθεί ένα κρίσιμο τηλεφώνημα.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Νάτσο Σκόκο υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Με τον τρόπο αυτό, μπήκε αίσιο τέλος σε ένα σίριαλ το οποίο, δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, και μπορεί να μην είχε ευτυχή κατάληξη, εάν δεν είναι προηγηθεί ένα κρίσιμο τηλεφώνημα.

Τις προηγούμενες ημέρες από την πλευρά της ΑΕΚ διέρρεε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει το αρχικό κλίμα που υπήρχε. Και τα είχε καταφέρει.

Όταν είχαν αρχίσει να γίνονται επαφές μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης τα μηνύματα που λάμβαναν δεν ήταν καλά. Ο Αργεντινός φαινόταν να μην είναι πολύ ζεστός για να έβαζε την υπογραφή του.

Το κλίμα έγινε καλύτερο μετά από ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη, φτάνοντας σε σημείο τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Ρόλο σε αυτό είχε παίξει η βελτιωμένη προσφορά στον Νάτσο Σκόκο, με αποδοχές που άγγιζαν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ακόμη κι έτσι όμως χρειάστηκε μια σημαντική παρέμβαση…

Τι έγινε;
Εκτός από τον Στάυρο Αδαμίδη ένα μέρος στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του Σκόκο πρέπει να πιστωθεί στον Πέτρο Παππά. Ο μέτοχος της ΠΑΕ ο οποίος δείχνει αρκετά ζεστός στο θέμα του γηπέδου, έδειξε ανάλογη διάθεση στο ζήτημα αυτό.

Τις τελευταίες ώρες ασχολήθηκε προσωπικά με το ζήτημα φτάνοντας στο σημείο να επικοινωνήσει με τον Νάτσο Σκόκο και τον μάνατζέρ του.

Σε αυτή ο κ.Παππάς εξέφρασε στον Σκόκο την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. «Σε θέλουμε Νάτσο. Θέλουμε να μείνεις στην ΑΕΚ γιατί πιστεύουμε πολύ σε εσένα. Σου έχουμε κάνει μια εξαιρετική πρόταση» , ήταν κάποια από τα λόγια του προς τον Σκόκο. «Θέλω κι εγώ να μείνω. Θα κάνω τα πάντα για το καλό της ΑΕΚ», απάντησε ο Αργεντινός.

Τα λόγια αυτά του Πέτρου Παππά έκαμψαν τις όποιες σκέψεις μπορεί να είχε μέχρι τότε ο Αργεντινός.

Ο κ.Παππάς –φυσικά- ήταν το άτομο που βοήθησε αρκετά στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, με την ΑΕΚ να προσφέρει ένα ποσό στον παίκτη το οποίο τον ικανοποιούσε, αλλά και γιατί εκφράζοντας και τη διοίκηση της ΠΑΕ έδειξε ξεκάθαρα στον Αργεντινό το πόσο επιθυμούσαν στην ΑΕΚ την παραμονή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x