Stoiximan Super League

«Είμαστε υπερήφανοι»

Η απόλυτη ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των παικτών της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Γρηγόρης Μάκος στάθηκε στο πόσο υπερήφανοι νιώθουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Νέιθαν Μπερνς τόνισε πως σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ πρέπει να παίζει για τη νίκη.

Η απόλυτη ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των παικτών της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γρηγόρης Μάκος στάθηκε στο πόσο υπερήφανοι νιώθουν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Νέιθαν Μπερνς τόνισε πως σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ πρέπει να παίζει για τη νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα των δύο παικτών:

Μάκος: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σκοράραμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και τους κόψαμε τα πόδια. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει εκτός έδρας πάντα για τη νίκη. Αυτό κάναμε και είμαστε πολύ υπερήφανοι. Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, είμαστε κοντά στην πρόκριση αλλά μένει ακόμη ένα ματς».

Μπερνς: «Το τερέν ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε. Εγώ προσπαθώ από αγώνα σε αγώνα να βελτιώνομαι και σήμερα έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου. Η Ζενίτ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πάμε για την ισοπαλία στο τελευταίο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξουμε για τη νίκη. Δε γίνεται να χάσουμε στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x