Stoiximan Super League

Επιμένουν οι Άγγλοι για Σισέ!

Την επιθυμία να επιστρέψει στη Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star». Μάλιστα το βρετανικό έντυπο φιλοξενεί και δηλώσεις του Γάλλου φορ. «Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Στη Σάντερλαντ πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ», φέρεται να έχει δηλώσει ο Σισέ.

Την επιθυμία να επιστρέψει στη Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star». Ο 29χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού. διατηρεί στενούς δεσμούς με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ και λέγεται πως θα επιδιώξει μία δεύτερη ευκαιρία να πετύχει στους «κόκκινους».

Μάλιστα το βρετανικό δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του Γάλλου φορ. «Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Στη Σάντερλαντ πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ», φέρεται να έχει δηλώσει ο Σισέ.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και του «τριφυλλιού» δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και θεωρείται μάλλον απίθανο να παραχωρηθεί, τουλάχιστον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x