Stoiximan Super League

Μπλάνκο, διαχειριστικός και… Παναθηναϊκός!

Μπορεί όχι με αυτή τη… σειρά, αλλά σίγουρα με το ίδιο ενδιαφέρον! Με τα «μαντάτα» του διαχειριστικού να έρχονται (τελικά) την Τρίτη, το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να έρχεται την Τετάρτη και την τελική πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο να (ελπίζεται ότι) έρχεται τις επόμενες μέρες, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για μια… συναρπαστική εβδομάδα!

Μπορεί όχι με αυτή τη… σειρά, αλλά σίγουρα με το ίδιο ενδιαφέρον!

Με τα «μαντάτα» του διαχειριστικού να έρχονται (τελικά) την Τρίτη, το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να έρχεται την Τετάρτη και την τελική πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο να (ελπίζεται ότι) έρχεται τις επόμενες μέρες, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για μια… συναρπαστική εβδομάδα!

Παραμονές του πιο κρίσιμου (μέχρι το επόμενο) παιχνιδιού της χρονιάς, στην ΑΕΚ δεν -μπορούν να- έχουν μόνο εκεί στο μυαλό τους.

Κι αυτό διότι, πριν τη σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό, την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα θα απασχολήσει δεδομένα και ένα άλλο σημαντικό ζήτημα.

Τα αποτελέσματα του… μακρόχρονου διαχειριστικού ελέγχου δεν δημοσιοποιήθηκαν τελικά αμέσως μετά το ματς στην Τρίπολη (όπως αναμενόταν), ωστόσο την Τρίτη το πρωί (όπως δεσμεύονται από την ΠΑΕ) θα βρίσκονται στο επίσημο site της ομάδας.

Ακόμα, λοιπόν, και αν οι πρώτες πληροφορίες τα θέλουν να μην περιέχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες, πολλά από τα στοιχεία που θα περιέχονται στις 120 σελίδες του πορίσματος αναμένεται να παρουσιάσουν ενδιαφέρον και συζητήσεις. Το μόνο δεδομένο, δε, είναι πως όσες τέτοιες γίνουν θα βασιστούν στα προσωπικά συμπεράσματα του καθενός -αφού η ΠΑΕ δεν θα παραθέσει τελικά σχετική συνέντευξη Τύπου, όπως διαρρεόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώτος… (προημι)τελικός!

Πέρα, όμως, από το (αμαρτωλό ή όχι) παρελθόν, στην ΑΕΚ υπάρχει και το -κρίσιμο- παρόν. Αυτό που στέλνει την «Ένωση» (ως τυπικά φιλοξενούμενη) στο ΟΑΚΑ, για να διεκδικήσει τον βασικό -όπως διαμορφώθηκε- στόχο της χρονιάς. Η αγωνιστική άνοδος των τελευταίων εβδομάδων και η καλή εικόνα που -ούτως ή άλλως- η ΑΕΚ εμφανίζει στα ντέρμπι επιτρέπουν αισιοδοξία πως θα μπορέσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Κάτι, ωστόσο, που θα κληθεί να καταφέρει κόντρα στην ατυχία που την… ξαναθυμήθηκε -αφήνοντας εκτός αγώνα τους Μανωλά (θλάση στον αριστερό δικέφαλο), Καφέ (που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα) και πιθανότατα τον Γεωργέα (διάταση οπίσθιου μηριαίου).

Αντίθετα, ελπίδες υπάρχουν ακόμα για τον Καράμπελα (η προπόνηση της Τρίτης θα δείξει κατά πόσο έχει ξεπεράσει την κάκωση στο αριστερό γόνατο) και ακόμα περισσότερες για τον Γκέντσογλου -που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς μετά από 25 μέρες και ενδεχομένως να μπορέσει (έστω και για λίγο) να βοηθήσει.

«Φωτίζεται» του Μπλάνκο!

Αφού κλείσουν, όμως (με τον θετικότερο δυνατό τρόπο) τα μέτωπα διαχειριστικού και… Παναθηναϊκού, στην ΑΕΚ φαίνονται διατεθειμένοι να κλείσουν και εκείνο του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός συνεχίζει να αποδεικνύει… εμπράκτως στο γήπεδο πόσο θέλει να μείνει. Την ίδια ώρα, τα 700.000 ευρώ που η ΠΑΕ προόριζε για τον Τζεμπούρ (συμπεραίνεται ότι) είναι διαθέσιμα και η τελική πρόταση των «κιτρινόμαυρων» ελπίζεται πως -όχι μόνο θα γίνει τις προσεχείς μέρες- αλλά θα φέρει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x