Stoiximan Super League

Τράκαρε ο Μανωλάς!

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο Κώστας Μανωλάς! Το αυτοκίνητο του νεαρού αμυντικού της ΑΕΚ συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα (που φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη) και έφυγε με δύναμη από την πορεία του -ωστόσο το γεγονός πως το χτύπημα έγινε από τη δεξιά πλευρά, τον γλίτωσε από τα χειρότερα!

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο Κώστας Μανωλάς!

Το αυτοκίνητο του νεαρού αμυντικού της ΑΕΚ συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα και έφυγε με δύναμη από την πορεία του -ωστόσο το γεγονός πως το χτύπημα έγινε από τη δεξιά πλευρά, τον γλίτωσε από τα χειρότερα!

Ο Μανωλάς κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο «Crown Plaza» (όπου θα βραβευόταν σε εκδήλωση των παλαιμάχων της ΑΕΚ), όταν ο οδηγός του άλλου οχήματος φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και να έπεσε πάνω του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή (το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές) και ενδεχομένως θα προκαλούσε σοβαρό τραυματισμό του Μανωλά, αν γινόταν από την αριστερή πλευρά.

Όπως και να ‘χει, το σημαντικό είναι πως ο νεαρός αμυντικός είναι καλά στην υγεία του, ενώ είχε από την πρώτη στιγμή τη συμπαράσταση του θείου του, Στέλιου -που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x