Stoiximan Super League

Ντάνιελ, ο ψυχρός… εκτελεστής

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχει ιδιαιτερότητες μόνο για τον Νίκο Λαζαρίδη, αλλά και για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος επίσης έχει περάσει πολλά αγωνιζόμενος την περασμένη τριετία στους Αρκάδες. Το συναίσθημα όμως, όπως εξήγησε ο Κροάτης επιθετικός του , πλέον, περνάει σε δεύτερη μοίρα εν όψει της κόντρας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχει ιδιαιτερότητες μόνο για τον Νίκο Λαζαρίδη, αλλά και για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος επίσης έχει περάσει πολλά αγωνιζόμενος την περασμένη τριετία στους Αρκάδες. Το συναίσθημα όμως, όπως εξήγησε ο Κροάτης επιθετικός του Άρη, πλέον, περνάει σε δεύτερη μοίρα εν όψει της κόντρας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

«Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ελπίδες στα play-offs. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είμαι στον Άρη και δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες. Εγώ που ήμουν εκτός, λόγω τραυματισμού, έβλεπα ανεβασμένους τους παίκτες», δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο των «κιτρίνων» και συνέχισε αναφερόμενος στην μεγάλη εκδρομή (1000 άτομα θα κατέβουν στην Τρίπολη) που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Άρη:

«Ο Άρης ήταν πάντα μεγάλος στα μάτια μου. Η ομάδα αξίζει την θέση στα play-offs. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορούμε και πρέπει να το πιστεύουμε όλοι. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε στην Τρίπολη και πρέπει να το κερδίσουμε. Θα νιώσουμε σαν στο σπίτι μας μια και θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Θα μας βοηθήσει πολύ το γεγονός αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει στις δυνατότητές μου. Δεν ήταν καλή χρονιά αυτή για εμένα αν και πέτυχα σημαντικά γκολ στην Ευρώπη», σημείωσε και έδωσε τη δική του υπόσχεση: «Του χρόνου θα είμαι έτοιμος και θα έχω 10-15 γκολ για πλάκα»!

Ανάμεσα σε άλλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη από τη διοίκηση του Άρη: «Γνωρίζω την δουλειά του και έχω να πω πως είναι ένας φοβερός προπονητής και φοβερός άνθρωπος. Δίνει ηρεμία στην ομάδα. Ο Άρης δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο προπονητή, πιστεύω πως είναι ιδανικός. Ήδη σε ένα μικρό διάστημα κατάφερε κι έδειξε λίγο από το έργο του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x