Stoiximan Super League

Αφού δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα…

Ελάχιστες πιθανότητες έστω και για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει ο Ραούλ Μπομπαντίγια, μια και ούτε σήμερα κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς. Ο Αργεντινός επιθετικός γυμνάστηκε ατομικά και ως εκ τούτου δύσκολα θα τον εμπιστευθεί ο Σάκης Τσιώλης. Ποια τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Ελάχιστες πιθανότητες έστω και για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει ο Ραούλ Μπομπαντίγια, μια και ούτε σήμερα κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς. Ο Αργεντινός επιθετικός γυμνάστηκε ατομικά και ως εκ τούτου δύσκολα θα τον εμπιστευθεί ο Σάκης Τσιώλης.

Οι «κίτρινοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του στην αρκαδική πόλη.

Σίγουρα εκτός, οι τραυματίες Σηφάκης και Πρίττας, ο τιμωρημένος Νέτο και ο ανέτοιμος Τσεσνάουσκις, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Λιθουανία.

Από τις μέχρι τώρα δοκιμές, ένα πιθανό σχήμα εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το εξής: Με τερματοφύλακα τον Χουάνμα, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Ρονάλντο και Βανγκέλι, αμυντικά χαφ τους Τόχα και Φατί, στα άκρα τους Πορτίγια και Καστίγιο και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x