Stoiximan Super League

«Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξη της στον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Οι «πράσινοι» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασης του Πορτογάλου και να επαναφέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας, ενόψει και του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και των υπόλοιπων με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξη της στον Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Οι «πράσινοι» θέλουν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασης του Πορτογάλου και να επαναφέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας, ενόψει και του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, αλλά και των υπόλοιπων με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων, για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x