Stoiximan Super League

«Χτίσιμο» από την αρχή

Μια νέα ομάδα θέλουν να «χτίσουν» στον Παναθηναϊκό για τη επόμενη σεζόν, με καινούργιο προπονητή και παίκτες μικρότερους σε ηλικία. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσει το «τριφύλλι» στα πλέι οφ, έχει ληφθεί η απόφαση να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να γίνουν εκκαθαρίσεις. Ενισχυμένοι κόντρα στο Βόλο, αύριο στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». .

Μια νέα ομάδα θέλουν να «χτίσουν» στον Παναθηναϊκό για τη επόμενη σεζόν, με καινούργιο προπονητή και παίκτες μικρότερους σε ηλικία. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίσει το «τριφύλλι» στα πλέι οφ, έχει ληφθεί η απόφαση να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να γίνουν εκκαθαρίσεις. Ενισχυμένοι κόντρα στο Βόλο, αύριο στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». Εγκρίθηκε η ΑΜΚ.

Μια νεανική ομάδα, διψασμένη για διακρίσεις και γρήγορη θέλουν να δημιουργήσουν για του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Για να συμβεί αυτό, η διάθεση των διοικούντων τους «πράσινους» είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν μέχρι και δέκα παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, με βασικούς υποψήφιους προς αποχώρηση, όσους παίρνουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Αυτό θα συμβεί είτε με πώλησή τους, είτε με παραχώρηση σε ομάδες που καλύπτουν τις ετήσιες απολαβές τους, αν και υπάρχει το δύσκολο ενδεχόμενο να παραμείνουν με πολύ μειωμένες αποδοχές, κάτι θεωρείται απίθανο να δεχτεί κάτι κάποιος από αυτούς.

Σημαντικό ρόλο στο όλο σχέδιο παίζει και το θέμα του προπονητή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θεωρείται «καμένο» χαρτί στην Παιανία, αφού παρά το γεγονός ότι δεν απαξιώνεται από την «πράσινη» διοίκηση, έχει φθαρεί στα μάτια τόσο του κόσμου, όσο και των ποδοσφαιριστών. Υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι οι Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Γιώργος Δώνης, με τον δεύτερο να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο Έλληνας προπονητής ξέρει να χτίζει ομάδες που παίζουν επιθετικά, είναι παιδί του Παναθηναϊκού και συμπαθής στην «πράσινη» εξέδρα, ενώ έχει κίνητρο να αποδείξει την αξία του σε μια μεγάλη ομάδα, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία επαφή με κάποιον τεχνικό από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού θέλουν να τελειώσουν πρώτα τα πλέι οφ, αν και στον Ατρόμητο υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Σπανός ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Δώνη. Εκτός, πάντως, των δύο προαναφερθέντων, στην Παιανία έχουν κι άλλα ονόματα στο καρνέ τους, από το εξωτερικό κυρίως, που ίσως «παίξουν» στη συνέχεια.

Ενισχυμένος με Βόλο

Τρία προβλήματα λιγότερα έχει να αντιμετωπίσει για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς τους Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο και Μαρίνο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όπως άλλωστε και τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος ταλαιπωρούταν από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Στο 4-2-3-1 που αναμένεται να παρατάξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο μπροστά του, εκτός και αν δεν ξεκινήσει ο τελευταίος και τη θέση του πάρει είτε ο Σαριέγκι, με τον Καντέ να μετατίθεται αριστερά, είτε τον Μαρίνο ο οποίος θα πάει δεξί μπακ και ο Βύντρα αριστερό. Στα χαφ θα επανέλθει, όπως όλα δείχνουν, η τριάδα με Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Νίνη, ενώ τα «στηρίγματα» του Σισέ στην επίθεση θα είναι οι Λέτο και Μαρίνος, με τους Γκαρσία και Καραγκούνη να είναι οι εναλλακτικές.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x