Stoiximan Super League

Παράταση στις εκλογές της Λέσχης

Μέχρι τις οκτώ το βράδυ θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στις εκλογές του Λέσχη οι φίλοι του Άρη, αφού η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει παράτασης μιας ώρας στην ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Δείτε τι δήλωσαν οι επικεφαλείς των δύο συνδυασμών που διεκδικούν το χρίσμα.

Μέχρι τις οκτώ το βράδυ θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στις εκλογές του Λέσχη οι φίλοι του Άρη, αφού η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει παράτασης μιας ώρας στην ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Δείτε τι δήλωσαν οι επικεφαλείς των δύο συνδυασμών που διεκδικούν το χρίσμα.

Θανάσης Αθανασιάδης - «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»: «Οι διαδικασίες εξελίσσονται με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια, δείγμα του πολιτισμού του κόσμου του ΑΡΗ που υπερασπίζει το εγχείρημα της Λέσχης. Ο Φορέας δυναμώνει όλο και περισσότερο ώστε να μπουν οι βάσεις για καλύτερες μέρες».

Παναγιώτης Στεφανίδης - «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»: «Τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα του κόσμου που έχουμε μέχρι στιγμής και μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή βραδιά. Θέλω ακόμα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που δουλεύουν αφιλοκερδώς στην εφορευτική επιτροπή. Έχουμε την αγωνία μας και αναμένουμε να δούμε τι θα ψηφίσει ο λαός του Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x