Stoiximan Super League

Τι (δεν) παίζει με ΑΕΚ-Αγρίτη!

Όταν στην Κρήτη εκθέσεις τη νύφη, ο… δρόμος συνήθως δεν έχει επιστροφή! Στην περίπτωση ΑΕΚ-Αγρίτη, ωστόσο, ο «γάμος» δεν είναι απαραίτητος (ούτε και πολύ πιθανός). Όχι διότι θέμα δεν υπάρχει -το Ηράκλειο βούιξε, άλλωστε, την Τετάρτη- αλλά διότι η προέλευση του δεν είναι τόσο «φλερτ», όσο… προξενιό!

Όταν στην Κρήτη εκθέσεις τη νύφη, ο… δρόμος συνήθως δεν έχει επιστροφή!

Στην περίπτωση ΑΕΚ-Αγρίτη, ωστόσο, ο «γάμος» δεν είναι απαραίτητος (ούτε και πολύ πιθανός).

Όχι διότι θέμα δεν υπάρχει -το Ηράκλειο βούιξε, άλλωστε, την Τετάρτη- αλλά διότι η προέλευση του δεν είναι τόσο «φλερτ», όσο… προξενιό!

Όπως αποκάλυψε η «Sportday», στην Κρήτη αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον Αγρίτη να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Παρόλο, δε, που η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού (όπως και τα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα) είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τον ΟΦΗ -από τις τάξεις των Κρητικών επιβεβαιωνόταν πως όντως υπήρξε διερευνητική επαφή για εκείνη (αλλά και τρεις ακόμα παικτών της ομάδας) από γνωστό μάνατζερ.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πως (αντίθετα με όσα υποστήριζε η φημολογία) η κρούση του ατζέντη έγινε -όχι κατόπιν υπόδειξης της ΑΕΚ, αλλά προκειμένου η περίπτωση του Αγρίτη να τεθεί στα υπόψιν της (στο πλαίσιο της δεδομένης αναζήτησης επιθετικού που έχει σε εξέλιξη).

Μπορεί, λοιπόν, το όνομα του Έλληνα επιθετικού να μπήκε στη λίστα εκείνων που έχουν προταθεί στην «Ένωση», ωστόσο φαίνεται δύσκολο να μπει και σ’ εκείνη των μεταγραφικών αποκτημάτων της.

Κι αυτό -όχι διότι είναι δύσκολη η απόκτησή του (έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο ΟΦΗ θα τον παραχωρούσε με ένα μικρό αντίτιμο), αλλά διότι προτεραιότητες στην ενίσχυση της επίθεσης μοιάζουν ο Ισπανός φορ που θα ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ (πιθανότατα ο Κίνι), ο Σιαλμάς (που βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του) και ο νεαρός Χιμτσίνσκι (που αποτελεί τσεκαρισμένο στόχο του Γκρέταρσον).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x