Stoiximan Super League

Και Σιαλμά και… Μανωλά!

Άμυνα κι… επίθεση το ίδιο αποτελεσματικά ετοιμάζεται να παίξει η ΑΕΚ! Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, η «Ένωση» θα έχει ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά και -ελπίζει πως- θα μπορεί να ανακοινώσει και… ευχάριστα από τη συνάντηση με τον Κώστα Μανωλά!

Άμυνα κι… επίθεση το ίδιο αποτελεσματικά ετοιμάζεται να παίξει η ΑΕΚ!

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, η «Ένωση» θα έχει ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά και -ελπίζει πως- θα μπορεί να ανακοινώσει και… ευχάριστα από τη συνάντηση με τον Κώστα Μανωλά!

Όπως επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη, η συμφωνία με τον Δημήτρη Σιαλμά θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν τελειωμένη.

Ο 25χρονος επιθετικός του ΠΑΣ (αφού αρνήθηκε και την τελευταία πρόταση ανανέωσης που του έγινε) διεμήνυσε στους ιθύνοντες της ομάδας του πως τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ. Έτσι, την Παρασκευή αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη και να υπογράψουν το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Νωρίτερα, πάντως, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει επιδιώξει -όχι να υπογράψει, αλλά να συμφωνήσει στην ανανέωση ενός άλλου σημαντικού συμβολαίου για την ΑΕΚ, αυτό του Κώστα Μανωλά. Όπως διεμήνυσε και κατά την παρουσία του στην Κύπρο, ο Αδαμίδης σκοπεύει να καταθέσει νέα (μετά τις άκαρπες που προηγήθηκαν) πρόταση στον νεαρό αμυντικό -με μεγαλύτερες (κλιμακωτές) αποδοχές που θα ξεκινούν περίπου από τις 200.000 ευρώ.

Ακόμα και αν θεωρείται δύσκολο, λοιπόν, από αυτή τη συνάντηση να προκύψει οριστικό αποτέλεσμα, θα έχει ενδιαφέρον το κλίμα που θα διεξαχθεί, αλλά και η διάθεση που θα δείξουν οι δύο πλευρές σε αυτή.

Αν εκείνη του Έλληνα στόπερ αποδειχθεί πιο… συζητήσιμη στο οικονομικό κομμάτι κι εκείνη της ΠΑΕ παρέχει μεγαλύτερες εγγυήσεις πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μελλοντική μεταγραφή του στο εξωτερικό, το ενδεχόμενο ΑΕΚ και Μανωλάς να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι θα είναι πιο πιθανό απ’ όσο φάνταζε στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις το χειμώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x