Stoiximan Super League

«Ο καλός καπετάνιος δεν βουλιάζει το καράβι»!

Την πλήρη αντίθεσή του με την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου! Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου άφησε αιχμές εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο καλός καπετάνιος δεν βουλιάζει το καράβι στη φουρτούνα». Παρόλο που χαρακτήρισε, δε, ως μοναδική λύση την εφαρμογή των νόμων, ξεκαθάρισε ότι αυτό πρέπει να γίνει και γι’ άλλες ομάδες και όχι μόνο για τον ΟΦΗ.

Την πλήρη αντίθεσή του με την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου!

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου άφησε αιχμές εναντίον του Σοφοκλή Πιλάβιου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο καλός καπετάνιος δεν βουλιάζει το καράβι στη φουρτούνα».

Παρόλο που χαρακτήρισε, δε, ως μοναδική λύση την εφαρμογή των νόμων, ξεκαθάρισε ότι αυτό πρέπει να γίνει και γι’ άλλες ομάδες και όχι μόνο για τον ΟΦΗ.


Αναλυτικά τα λεγόμενα του Νίκου Τζώρτζογλου:

Για την απόφαση της ΕΠΟ: «Και βέβαια ψήφισα “όχι” στην αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ. Εγώ ξέρω ότι ο καλός ο καπετάνιος φαίνεται στη φουρτούνα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές, έχουν γίνει όλα μπάχαλο, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να βουλιάζουμε το καράβι, κλείνοντας την ομοσπονδία. Θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα, καταρχάς διότι σε αυτές τις 15 μέρες δεν μπορούν να γίνουν play-off. Με αυτή την απόφαση, λοιπόν, η ΕΠΟ δηλώνει έμμεσα ότι δεν υπάρχουν play-off για φέτος».

Για τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Δεν χρειάζεται να δηλώσει ο ίδιος ο Πιλάβιος ότι δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί την κατάσταση. Το δείχνουν ξεκάθαρα οι πράξεις του. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τις εξελίξεις από αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα -μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν, διαιτητές δεν μπορούν να σφυρίξουν, όλα είναι στον αέρα».

Για το τι προτείνει ο ίδιος: «Η μόνη λύση είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι, τίποτα άλλο, Όταν φίλαθλοι μπαίνουν στο γήπεδο στον τελικό και κάνουν τάκλιν στους παίκτες, όταν ο ΟΦΗ παίζει πέντε ώρες παιχνίδι χωρίς να διακόπτεται στα Γιάννενα, τότε τι άλλο να πούμε. Ας κάνουμε αυτά που λένε οι νόμοι κι αυτό θα είναι αρκετό».

Για τον ΟΦΗ: «Εγώ είμαι σύμφωνος να εφαρμοστούν οι νόμοι -αλλά δεν γίνεται αυτό να αφορά μόνο τον ΟΦΗ. Βεβαίως να πέσει ο ΟΦΗ, αν δεν είναι σωστός, αλλά γιατί να μη γίνει το ίδιο και με άλλες ομάδες; Εγώ ξέρω ότι ο ΟΦΗ πλήρωσε -έστω και ως εκπρόθεσμα σε κάποιες περιπτώσεις. Οι άλλοι τι κάνανε; Αν είναι να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ, τότε πρέπει να τιμωρηθούν πολλές ομάδες στην Ελλάδα που χρωστάνε, παίρνουν πλαστές ενημερότητες και διαπράττουν άλλες παραβάσεις που ακούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x