Stoiximan Super League

Υπάρχει λόγος που φεύγει ο… ψυχολόγος!

Κάθε άλλο παρά… αψυχολόγητη -όπως ενδεχομένως ακούστηκε αρχικά- ήταν η απόφαση του ψυχολόγου της ΑΕΚ να αναχωρήσει οριστικά για την Ισπανία! Ο στενός συνεργάτης του Χιμένεθ (και ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη δουλειά του, όπως συμφωνούσαν όλοι στην «Ένωση») Μιγκέλ Μορίγια αποχωρεί από την Ελλάδα -ωστόσο αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε λόγους… ανωτέρας βίας.

Κάθε άλλο παρά… αψυχολόγητη -όπως ενδεχομένως ακούστηκε αρχικά- ήταν η απόφαση του ψυχολόγου της ΑΕΚ να αναχωρήσει οριστικά για την Ισπανία!

Ο στενός συνεργάτης του Χιμένεθ (και ιδιαίτερα αποτελεσματικός στη δουλειά του, όπως συμφωνούσαν όλοι στην «Ένωση») Μιγκέλ Μορίγια αποχωρεί από την Ελλάδα -ωστόσο αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε λόγους… ανωτέρας βίας.

Η συνεργασία του Μορίγια με την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν άψογη (άλλωστε οι παίκτες έχουν αναφερθεί κατά καιρούς με κολακευτικά λόγια στη βοήθεια που τους παρείχε, ενώ και ο Ανδαλουσιανός τον είχε στο πλευρό του σε όλες τις δραστηριότητες, αλλά και σε πολλές συνεντεύξεις Τύπου). Ωστόσο, η ακαδημαϊκή καριέρα που ακολουθεί στη χώρα του δεν επέτρεπε σ’ εκείνη να συνεχιστεί -τουλάχιστον με τη μορφή που είχε μέχρι σήμερα.

Οι υποχρεώσεις του Μορίγια, λοιπόν, ως καθηγητή πανεπιστήμιου τον αναγκάζουν να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ισπανία -ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τερματίζουν και την επαγγελματική σχέση του με την ΑΕΚ. Όπως επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ, ο Ισπανός ψυχολόγος θα θεωρείται εξωτερικός συνεργάτης από τη νέα σεζόν και (παρόλο που φυσικά δεν θα μπορεί, μέσω τηλεφώνου, να το κάνει στον ίδιο βαθμό) θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και στους παίκτες της ομάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x