Stoiximan Super League

Την άλλη Κυριακή… πάει «Ένωση»!

Μπορεί να μην… παίρνει το χαρτί, όπως λέει το άσμα, αλλά παίρνει μεταγραφή! Η θητεία του Δημήτρη Σιαλμά στο στρατό δεν του επέτρεψε να υπογράψει σήμερα (όπως ήταν προγραμματισμένο) το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Η συνάντηση του μάνατζέρ του, ωστόσο, με τον Άρναρ Γκρέταρσον επιβεβαίωσε πως μόλις βγάλει τα χακί (στην άδεια που θα πάρει ίσως και εντός του διημέρου) θα βάλει τα… κιτρινόμαυρα!

Μπορεί να μην… παίρνει το χαρτί, όπως λέει το άσμα, αλλά παίρνει μεταγραφή!

Η θητεία του Δημήτρη Σιαλμά στο στρατό δεν του επέτρεψε να υπογράψει σήμερα (όπως ήταν προγραμματισμένο) το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Η συνάντηση του μάνατζέρ του, ωστόσο, με τον Άρναρ Γκρέταρσον επιβεβαίωσε πως μόλις βγάλει τα χακί (στην άδεια που θα πάρει ίσως και εντός του διημέρου) θα βάλει τα… κιτρινόμαυρα!

Το deal μεταξύ της «Ένωσης» και του 25χρονου επιθετικού -που θεωρείτο, ούτως ή άλλως, δεδομένο- συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής με τον εκπρόσωπό του. Εκεί όπου δεν βρέθηκε (όπως είχε γίνει γνωστό την Πέμπτη) ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής -λόγω των υποχρεώσεων του στη «μαμά πατρίδα»- αλλά όπου έγινε ακόμα πιο… βέβαιο πως το μέλλον του θα είναι στην ΑΕΚ.

Ένα μέλλον που θα ξεκινήσει και επίσημα στην άδεια που θα πάρει ο Σιαλμάς -όταν και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την «Ένωση».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x