Stoiximan Super League

Άλλος… λεφτά για Σκόκο;

Μάθανε ότι… εισπράττει, πλάκωσαν και οι Αργεντινοί! Αφού αναγκάστηκε να «ξεγράψει» αυτόματα τα μισά περίπου από τα χρήματα (2,8 εκατ. ευρώ) της μεταγραφής του Σκόκο (λόγω οφειλών στον παίκτη και προμηθειών στους μάνατζερ), η ΑΕΚ διαβάζει δημοσιεύματα στη χώρα του «υδραυλικού» που υποστηρίζουν πως ποσοστό 5% απ’ αυτά (περίπου 200.000 δολάρια) διεκδικεί και η Νιούελς Ολντ Μπόις!

Μάθανε ότι… εισπράττει, πλάκωσαν και οι Αργεντινοί!

Αφού αναγκάστηκε να «ξεγράψει» αυτόματα τα μισά περίπου από τα χρήματα (2,8 εκατ. ευρώ) της μεταγραφής του Σκόκο (λόγω οφειλών στον παίκτη και προμηθειών στους μάνατζερ), η ΑΕΚ διαβάζει δημοσιεύματα στη χώρα του «υδραυλικού» που υποστηρίζουν πως ποσοστό 5% απ’ αυτά (περίπου 200.000 δολάρια) διεκδικεί και η Νιούελς Ολντ Μπόις!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «impulsonegocios.com», η Νιούελς περιμένει ότι θα εισπράξει προσεχώς περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια από τις μεταγραφές δυο παλιών της παικτών: Του Σκόκο, από την ΑΕΚ στην Αλ Αΐν (που ολοκληρώθηκε ήδη) και του Ανσάλντι, από τη Ρούμπιν Καζάν σε κάποια εκ των Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους που φέρονται να τον διεκδικούν.

Κι αυτό διότι, όπως αναφέρουν, υπάρχει ένα ποσοστό 5% που δικαιούται ο αργεντίνικος σύλλογος, λόγω του ότι ήταν εκείνος απ’ όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους -και ανεξάρτητα από το αν αποτελεί τον προηγούμενο σταθμό της (διότι τον Σκόκο, για παράδειγμα, η ΑΕΚ τον αγόρασε απ’ την Πούμας).

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη τοποθέτηση για το θέμα από την ΠΑΕ, που θα αναγκαστεί -σε περίπτωση που εκείνο είναι υπαρκτό- να δώσει επιπλέον 200.000 ευρώ απ’ τα «κουτσουρεμένα» λεφτά του Σκόκο στους Αργεντινούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x