Stoiximan Super League

Κοντά στο… «φάουλ» ο Μανωλάς!

Ότι ο Κώστας Μανωλάς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ είναι γνωστό. Ότι οι απαιτήσεις του -στην αντιπρόταση που κατέθεσε- απέχουν κατά πολύ απ’ όσα του προσφέρθηκαν είναι επίσης γνωστό. Ότι εκείνες (εφόσον ισχύουν) θα αντιμετωπιστούν ως… φάουλ απέναντι στην ομάδα είναι αρκετά πιθανό. Δείτε τι φέρεται να ζήτησε ο νεαρός αμυντικός για να μείνει στην ΑΕΚ και μετά το επόμενο καλοκαίρι.

Ότι ο Κώστας Μανωλάς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ είναι γνωστό.

Ότι οι απαιτήσεις του -στην αντιπρόταση που κατέθεσε- απέχουν κατά πολύ απ’ όσα του προσφέρθηκαν είναι επίσης γνωστό.

Ότι εκείνες (εφόσον ισχύουν) θα αντιμετωπιστούν ως… φάουλ απέναντι στην ομάδα είναι αρκετά πιθανό.

Η πρόταση που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα η ΑΕΚ αφορούσε τριετές συμβόλαιο, που προέβλεπε κλιμακωτές αποδοχές 230.000, 270.000 και 300.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους).

Μια πρόταση που είναι συζητήσιμο (και θεμιτό, αν μη τι άλλο) να κριθεί επαρκής ή όχι απ’ την πλευρά του Μανωλά. Εκείνο που δεν μοιάζει συζητήσιμο για την ομάδα (στην εποχή που διανύει) είναι η αντιπρόταση που φέρεται να κατέθεσε ο νεαρός αμυντικός για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, εκείνη συμφωνεί μόνο με τη… χρονική διάρκεια του συμβολαίου (τριετές) και προβάλλει αξιώσεις που -όχι μόνο δεν πλησιάζουν με τα προσφερόμενα, αλλά πλησιάζουν το… εξωπραγματικό για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η πλευρά του Μανωλά παρουσιάζεται να ζήτησε 400.000 ευρώ ετησίως -αλλά και 200.000 ευρώ προκαταβολή. Εκτός αυτών, δε, φέρεται να απαιτεί ποσοστό 15% από τη μεταπώλησή του σε άλλη ομάδα, αλλά και ρήτρα 2 εκατ. για να μπορέσει να γίνει αυτό στο μέλλον!

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορεί να μην προκάλεσαν την… άμεση απόρριψη από την πλευρά της διοίκησης (που συζήτησε, άλλωστε, άμεσα το θέμα χθες το βράδυ), ωστόσο προκάλεσαν πιο έντονα από κάθε άλλη φορά -σε περίπτωση που δεν υπάρξουν υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις- σκέψεις για την πώλησή του σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x