Stoiximan Super League

Κάνει κίνηση για Γεωργιάδη

Ο επόμενος στόχος της ΑΕΚ από την ελληνική αγορά είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Στην Ένωση έχουν έτοιμη την πρόταση που θα καταθέσουν στον Πανσερραϊκό, στηριζόμενοι στον υποβιβασμό του στη Football League, αλλά και στη θέληση του παίκτη. Τις επόμενες ημέρες η νέα επαφή με τον Μανωλά. Στο «περίμενε» μάνατζερ για να φέρουν προτάσεις εάν δεν βρεθεί «χρυσή τομή».

Ο επόμενος στόχος από την ελληνική αγορά για την ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Στην Ένωση θα επιδιώξουν την απόκτησή του με μια πρόταση που έχουν κατά ένα μεγάλο βαθμό έτοιμη και θα την καταθέσουν με σκοπό να αποσπάσουν το «ναι» από τον Πανσερραϊκό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σκοπεύει να προτείνει στην ομάδα των Σερρών 400.000 ευρώ και τον Ανέστη Αργυρίου, ως μέρος της πρότασης, προκειμένου να πάρει την συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση του Γεωργιάδη στην Αθήνα.

Στην «Ενωση» ελπίζουν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση άμεσα, κάτι το οποίο επιθυμεί και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Η πρόταση αυτή είναι αντίστοιχη με αυτή που είχαν κάνει και τον χειμώνα στον Πανσερραϊκό, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση. Τα σημεία που στηρίζει αρκετά η ΑΕΚ είναι πως ο Πανσερραϊκός δεν αγωνίζεται πλέον στην Σούπερ Λίγκα, αλλά στην Football League, έχει ανάγκη τα χρήματα, ο ίδιος ο παίκτης έχει ενημερώσει για τη θέληση του να πάρει μεταγραφή.

Τελευταία προσπάθεια για Μανωλά
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η πρώτη προσπάθεια της ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον Κώστα Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πλέον στην Ένωση ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση για να προσεγγίσουν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό αλλά είναι έτοιμοι και για την περίπτωση που δεν λάβουν θετική απάντηση.

Η Ένωση πρότεινε τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές (230.000, 270.000 και 300.000 ευρώ) και ρήτρα τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης όμως αρνήθηκε και αντιπρότεινε ένα συμβόλαιο που θα του αποδίδει 400.000 ευρώ και ρήτρα αποδέσμευσης δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και τις επόμενες ημέρες θα προτείνουν νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους σε σχέση με αυτό που είχαν προτείνει. Ακόμη κι έτσι, λόγω της οικονομικής «στενότητας» στην ομάδα δύσκολα η πρόταση θα φτάσει στα «θέλω» του Μανωλά.

Πρέπει, λοιπόν, να θεωρείται σίγουρο ότι για να κλείσει η συμφωνία ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να ρίξει κι αυτός τις απαιτήσεις του, κάνοντας μια κίνηση καλής θέλησης…

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Μανωλάς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχουν –ήδη- ειδοποιήσει μάνατζερ να κάνουν τις πρώτες κινήσεις για να φέρουν προτάσεις από άλλες ομάδες για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Κάτι που θα συμφέρει την ομάδα, η οποία θα βάλει λεφτά στα ταμεία της, μετά από την πώληση του παίκτη, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x