Stoiximan Super League

Δέχεται μείωση και μένει ο Σάχα

Σε καλό κλίμα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις του Σεμπάστιαν Σάχα με την ΑΕΚ αναφορικά με τη συνέχεια τη συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, μαζί με τον μάνατζέρ του Φερνάντο Κοσεντίνο εμφανίστηκαν διαλλακτικοί στην προσέγγιση που τους έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης και, όπως τονίζει η “Real Sports”, όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος πορτιέρο θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε καλό κλίμα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις του Σεμπάστιαν Σάχα με την ΑΕΚ αναφορικά με τη συνέχεια τη συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, μαζί με τον μάνατζέρ του Φερνάντο Κοσεντίνο εμφανίστηκαν διαλλακτικοί στην προσέγγιση που τους έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης και, όπως τονίζει η “Real Sports”, όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος πορτιέρο θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σάχα φέρεται διατεθειμένος να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του ισχύοντος συμβολαίου του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και βάσει του οποίου προβλέπεται να εισπράξει 500.000 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπογραφεί νέα συμβόλαιο για ένα ή δύο ακόμα χρόνια, με απολαβές ανάλογες των οικονομικών δεδομένων της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x