Stoiximan Super League

Τα διαρκείας δεν ήταν… διαρκείας!

Τουλάχιστον… δυσκολίες στο να δικαιολογήσουν το ενθαρρυντικό πρώτο δείγμα παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ. Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε στο ξεκίνημα της διάθεσης ότι εκείνη θα πλησιάσει τελικά -έστω- τον περσινό αριθμό των 12.000, η (μη) κινητικότητα των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην ΠΑΕ.

Τουλάχιστον… δυσκολίες στο να δικαιολογήσουν το ενθαρρυντικό πρώτο δείγμα παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ.

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε στο ξεκίνημα της διάθεσης ότι εκείνη θα πλησιάσει τελικά -έστω- τον περσινό αριθμό των 12.000, η (μη) κινητικότητα των τελευταίων ημερών έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην ΠΑΕ.

Σε μια εποχή που η οικονομική δυνατότητα της «Ένωσης»… μετατίθεται σταδιακά (μέσω και των Supporters) στον κόσμο, στη διοίκηση ήλπιζαν πως εκείνος ΚΑΙ μέσω των διαρκείας θα «βάλει πλάτη». Στήριζαν, δε, μεγάλο μέρος των συγκεκριμένων ελπίδων στη χρονική συγκυρία, που αποδεικνύει την ΑΕΚ ως μια από τις ελάχιστες ομάδες που δεν είχαν την παραμικρή ανάμειξη στο σκάνδαλο των στημένων.

Πέρα, όμως, από τη (γενικότερα) δύσκολη οικονομικά εποχή, αλήθεια είναι πως και οι κινήσεις της ΠΑΕ δεν βοηθούν ακριβώς να μην «παγώσει» η κίνηση. Όχι μόνο λόγω πρακτικών ζητημάτων (μη ύπαρξη εκπτώσεων σε κατόχους χρόνων, δυσαρέσκεια σε κάποιους που δεν ήθελαν να μετακινηθούν από το πάνω διάζωμα), αλλά και λόγω… αγωνιστικών (παρά τις σχετικές δεσμεύσεις, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού για τον Σκόκο δεν θα πάει στον αντικαταστάτη του, τέτοιος δεν έχει βρεθεί ακόμα για τον Σάχα και σε τέτοιον του Μπλάνκο δεν αποκλείεται να… ξαναμεταμορφωθεί ο Μπαχά).

Κάπως έτσι, η διάθεση των διαρκείας δυσκολεύεται να απομακρυνθεί από τον αριθμό των 6.000 και η ΠΑΕ δυσκολεύεται… ακόμα περισσότερο (πέρα από το να δώσει, όπως αποδεικνύεται, το μίνιμουμ έστω οράματος στον κόσμο) να βρει τους πόρους ώστε να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x