Stoiximan Super League

Τα λεφτά… στον «Dimi»!

Όχι αυτά που (δεν) έχει να διαθέσει η ΑΕΚ για να αναπληρώσει το κενό του Σάχα. Αλλά αυτά που θα ‘χε τις περισσότερες πιθανότητες να «αβγατίσει» κανείς, αν… πόνταρε στον επόμενο τερματοφύλακα της «Ένωσης». Η απροθυμία του Χίλντεμπραντ να έρθει στην Ελλάδα έχει κάνει ξανά φαβορί τον Έλληνα γκολκίπερ -και έντονες τις φήμες στην Κέρκυρα πως η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Όχι αυτά που (δεν) έχει να διαθέσει η ΑΕΚ για να αναπληρώσει το κενό του Σάχα.

Αλλά αυτά που θα ‘χε τις περισσότερες πιθανότητες να «αβγατίσει» κανείς, αν… πόνταρε στον επόμενο τερματοφύλακα της «Ένωσης».

Η απροθυμία του Χίλντεμπραντ να έρθει στην Ελλάδα έχει κάνει ξανά φαβορί τον Έλληνα γκολκίπερ -και έντονες τις φήμες στην Κέρκυρα πως η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Η περίπτωση του Τίμο Χίλντεμπραντ μοιάζει ιδανική για την ΑΕΚ. Επειδή, ωστόσο, η προοπτική να έρθει στην Ελλάδα δεν μοιάζει ανάλογα ιδανική για τον ίδιο, η «Ένωση»… το πήρε απόφαση πως πρέπει να γυρίσει στην προηγούμενη κούρσα διαδοχής του Σάχα. Εκεί όπου βρισκόταν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, προστέθηκε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και εισήλθε εσχάτως ο Ντάνιελ Φερνάντεζ -αλλά παρέμενε πάντα φαβορί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Η εξαιρετική άποψη που έχει, λοιπόν, ο Σταύρος Αδαμίδης για τον «Dimi» -αλλά κυρίως η διαλλακτικότητα που άρχισε να δείχνει η Κέρκυρα σχετικά με τις απαιτήσεις της (ξεκίνησε με περίπου 150.000 ευρώ), έφεραν πολύ κοντά τις δύο πλευρές. Τόσο κοντά, που στο νησί να θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη συμφωνία των δύο ομάδων (που ενδέχεται να συμπεριλαμβάνει και τις εισπράξεις ενός μεταξύ τους φιλικού τον Αύγουστο).

Δεδομένου, λοιπόν, ότι ο ίδιος ο Κωνσταντόπουλος τα έχει βρει με την ΑΕΚ (και παρόλο που ούτε από την πλευρά της ΠΑΕ, αλλά και ούτε από εκείνη του 32χρονου γκολκίπερ επιβεβαιώνεται ακόμα το deal), οι πιθανότητες εκείνο να είναι… απλά θέμα χρόνου μοιάζουν μεγαλύτερες από ποτέ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x