Stoiximan Super League

Έι(ΝΤΟΥ)ρ και… στην τουαλέτα!

Αποφασισμένη να ακολουθήσει… παντού τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν μέχρι να πει το πολυπόθητο «ναι» παρουσιάζεται η ΑΕΚ! Όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον συνόδευσαν τον 32χρονο επιθετικό μέχρι και στην Ισλανδία (όπου θα συζητήσει το θέμα με την οικογένεια του). Παρά την πίεση, δε, που εξακολουθεί να ασκεί η Γουέστ Χαμ, στην «Ένωση» παραμένουν σχεδόν βέβαιοι ότι το δικό τους… πρέσινγκ θα αποδειχθεί αποτελεσματικότερο!

Αποφασισμένη να ακολουθήσει… παντού τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν μέχρι να πει το πολυπόθητο «ναι» παρουσιάζεται η ΑΕΚ!

Όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον συνόδευσαν τον 32χρονο επιθετικό μέχρι και στην Ισλανδία (όπου θα συζητήσει το θέμα με την οικογένεια του).

Παρά την πίεση, δε, που εξακολουθεί να ασκεί η Γουέστ Χαμ, στην «Ένωση» παραμένουν σχεδόν βέβαιοι ότι το δικό τους… πρέσινγκ θα αποδειχθεί αποτελεσματικότερο!

Μετά τη συνειδητοποίηση ότι… χάνει τον παίκτη, η Γουέστ Χαμ ανέβασε κι άλλο την προσφορά της προς τον Γκούντγιονσεν. Όχι αρκετά, όμως, για να ξεπεράσει εκείνη που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ (περίπου 650.000 ευρώ ετησίως) -η οποία εξακολουθεί να έχει ως μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι προσφέρει συμβόλαιο για δύο (και όχι ένα, όπως οι Άγγλοι) χρόνια.

Μπορεί, λοιπόν, η «Ένωση» να έχει ξεκάθαρα (τουλάχιστον προς το παρόν) το «πάνω χέρι» στην υπόθεση, αλλά οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον εμφανίζονται αποφασισμένοι να μείνουν (σχεδόν κυριολεκτικά) «χέρι-χέρι» με τον Γκούντγιονσεν μέχρι εκείνη να κλείσει!

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τον ακολούθησαν μέχρι την Ισλανδία (όπου ήθελε να μεταβεί για να συζητήσει το θέμα με την οικογένειά του), συνεχίζοντας να του… υπενθυμίζουν τους λόγους που πρέπει να προτιμήσει την ΑΕK: Ήτοι, το κίνητρο πρωταθλητισμού που μπορεί να του προσφέρει, τις εκδηλώσεις του κόσμου της ομάδας που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Ελλάδα, αλλά και περιπτώσεις άλλων σταρ που πήραν «τα πάνω» τους ερχόμενοι στη χώρα μας!

Το θετικό, δε, για την «Ένωση» είναι πως ο Γκούντγιονσεν δείχνει να λαμβάνει υπόψη του όλα αυτά και -συνυπολογιζόμενης της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί με τον Άρναρ Γκρέταρσον- να αξιολογεί ως καλύτερη την πρόταση της. Τόσο πολύ που στην ΑΕΚ να εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξοι ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (όπως δεσμεύτηκε) θα την έχει κάνει αποδεκτή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x