Stoiximan Super League

Τώρα που τον βρήκε…

…δεν τον αφήνει ρούπι! Τουλάχιστον μέχρι να τον φέρει! Η καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν θεωρείται δεδομένη, ωστόσο οι άνθρωποί της θα τον έχουν… από κοντά μέχρι να γίνει και επίσημη! Γνωρίζοντας το «πρέσινγκ» της Γουέστ Χαμ και τους ηθικούς δισταγμούς -που είναι οι μόνοι που υπάρχουν πλέον στο μυαλό του 32χρονου επιθετικού- Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον πάνε μαζί του και στην Ισλανδία, όπου μεταβαίνει για να συζητήσει το θέμα με την οικογένεια του.

…δεν τον αφήνει ρούπι!

Τουλάχιστον μέχρι να τον φέρει!

Η καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν θεωρείται δεδομένη, ωστόσο οι άνθρωποί της θα τον έχουν… από κοντά μέχρι να γίνει και επίσημη!

Γνωρίζοντας το «πρέσινγκ» της Γουέστ Χαμ και τους ηθικούς δισταγμούς -που είναι οι μόνοι που υπάρχουν πλέον στο μυαλό του 32χρονου επιθετικού- Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον πάνε μαζί του και στην Ισλανδία, όπου μεταβαίνει για να συζητήσει το θέμα με την οικογένεια του.

Ο Γκούντγιονσεν τα έχει βρει με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο -με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ. Θα είχε γίνει ήδη παίκτης της, δε, αν δεν υπήρχε η (ηθικής τάξης) επιθυμία του να ξεκαθαρίσει στη Γουέστ Χαμ τους λόγους που την αφήνει «στα κρύα του λουτρού». Και πιο συγκεκριμένα, αν δεν ήθελε να εξηγήσει ο ίδιος στον Σαμ Αλαρντάις (του οποίου υπήρξε προσωπική επιλογή) τους λόγους για τους οποίους προτιμά την ΑΕΚ (διετές συμβόλαιο και προτίμηση σε ομάδα που αγωνίζεται σε πρώτη κατηγορία και στο Europa League).

Όλα αυτά, λοιπόν -σε συνδυασμό με τη δεδομένη πίεση που εξακολουθεί να δέχεται από τη Γουέστ Χαμ- κρατούν «σε επιφυλακή» την ΑΕΚ. Έτσι, οι Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον θα συνεχίσουν να έχουν… από κοντά τον Γκούντγιονσεν -μέχρι και στην Ισλανδία, όπου αποφάσισε να μεταβεί για να συζητήσει το θέμα της μεταγραφής και με την οικογένεια του.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ τον παίκτη (και φυσικά η προσφορά που του έχει καταθέσει) εξακολουθούν να τη διατηρούν απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του -η οποία μπορεί βάσιμα να ελπίζεται ότι θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x